Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ś.K.S Hell Town
akuku Tactiek nev
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.4 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten very good
adequate Passen average
solid Verdedigen good


2e minuut.
Kargul is nu in balbezit. Kargul geeft een hoge lob. Izarra kopt de bal weg. Latała rent richting de bal. Latała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała onderschept slim de pass. Latała speelt de bal door. Cetlawa rent richting de bal. Cetlawa schiet op doel. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bahamón geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szala met een snelle inworp. Cetlawa kan de bal niet met de borst controleren. Cetlawa schiet op doel. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hudeda kopt de bal weg. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri passt de bal zonder na te denken. Czár rent richting de bal. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Inworp. Dereszkiewicz met een snelle inworp. Gillespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillespie geeft een lange en hoge pass. Khayri kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Gillespie kan de bal niet met de borst controleren. Kargul is nu in balbezit. Gillespie begaat een overtreding. Gillespie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ś.K.S 33%, Hell Town 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ś.K.S - Hell Town 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Khayri de bal. Linardos bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri onderschept slim de pass. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ś.K.S - Hell Town 0:1

58e minuut.
Lubosz geeft een hoge lob. Latała is nu in balbezit. Latała heeft problemen om de bal te vangen. Latała haalt uit met een fantastische trap. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Auth kopt de bal weg. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ś.K.S - Hell Town 1:1

61e minuut.
Chojecki rent richting de bal. Chojecki geeft de bal voor. Latała probeert naar een medespeler te passen. Izarra rent richting de bal. Izarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Latała probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szala de bal. Szala probeert naar een medespeler te passen. Cetlawa rent richting de bal. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kargul rent richting de bal. Kargul geeft de bal voor. Cetlawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bahamón heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri passt de bal in één keer door. Gros verovert de bal door een tackle van achteren. Saskőy rent richting de bal. Saskőy draait met de bal, schiet en ... Stokłosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala geeft de bal voor. Latała is nu in balbezit. Latała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ś.K.S - Hell Town 2:1

87e minuut.
Lubosz probeert naar een medespeler te passen. Kargul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargul passt de bal met de wreef. Izarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Izarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ś.K.S - Hell Town 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ś.K.S 32%, Hell Town 68%.
Ś.K.S - Hell Town 3:1