Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hell Town Ś.K.S
nev Tactiek akuku
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
43.8 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen solid


7e minuut.
Izarra heeft problemen om de bal te vangen. Dereszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Izarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rydz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Rydz onderschept slim de pass. Rydz passt de bal zonder na te denken. Cetlawa rent richting de bal. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Ś.K.S 0:1

22e minuut.
Szala passt de bal zonder na te denken. Piankowski is nu in balbezit. Latała onderschept slim de pass. Latała haalt uit met een fantastische trap. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Ś.K.S 0:2

23e minuut.
Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piankowski de bal. Izarra is nu in balbezit. Izarra draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Linardos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rydz de bal. Rydz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Izarra de bal. Izarra draait met de bal, schiet en ... Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kargul verovert de bal door een tackle van achteren. Kargul geeft de bal voor. Izarra rent richting de bal. Izarra schiet op doel. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Ś.K.S 0:3

33e minuut.
Lubosz geeft een hoge lob. Linardos probeert de bal aan de voet te houden. Khayri met een sublieme pass. Czár bereikt de bal nog maar net als eerste. Czár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Ś.K.S 1:3

41e minuut.
Hudeda is nu in balbezit. Gillespie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rydz. Rydz krijgt een gele kaart. Gillespie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gillespie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Ś.K.S 2:3

44e minuut.
Piankowski is nu in balbezit. Latała verovert de bal door een tackle van achteren. Latała probeert naar een medespeler te passen. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 76%, Ś.K.S 24%.
Hell Town - Ś.K.S 2:3

46e minuut.
Czár geeft de bal voor. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Linardos begaat een overtreding. Linardos krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Latała is nu in balbezit. Latała draait met de bal, schiet en ... Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Ś.K.S 2:4

54e minuut.
Gros met een sublieme pass. Izarra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piankowski. Piankowski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Czár controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gros neemt vlug de vrije trap. Izarra kopt de bal weg. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ochoa trapt de bal weg van het doel. Rydz kopt de bal weg. Latała is nu in balbezit. Latała draait met de bal, schiet en ... Ochoa bokst de bal weg.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ochoa niet meer kan verder spelen. Shovkovsky komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Kargul met de inworp. Rydz speelt de bal door. Latała rent richting de bal. Latała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Szala geeft de bal voor. Dereszkiewicz kopt de bal weg. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała draait met de bal, schiet en ... Shovkovsky probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Ś.K.S 2:5

75e minuut.
Khayri heeft problemen om de bal te vangen. Khayri passt de bal met de wreef. Bahamón bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Latała is nu in balbezit. Latała haalt uit met een fantastische trap. Shovkovsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Ś.K.S 2:6

77e minuut.
Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri met een sublieme pass. Czár rent richting de bal. Czár schiet op doel. Stokłosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Ś.K.S 3:6

79e minuut.
Daar is Latała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz passt de bal in één keer door. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Szala speelt de bal door. Daar is Bahamón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latała is nu in balbezit. Latała schiet op doel. Shovkovsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Auth bereikt de bal nog maar net als eerste. Auth passt de bal in één keer door. Latała is nu in balbezit. Latała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Ś.K.S 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 59%, Ś.K.S 41%.
Hell Town - Ś.K.S 3:7