Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klepacze Wiejski K. S.
eksp2b Tactiek nowa
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


12e minuut.
Karotka met een sublieme pass. Geshev heeft problemen om de bal te vangen. Geshev speelt de bal door. Virransaari rent richting de bal. Virransaari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Możejko verovert de bal door een tackle van achteren. Możejko geeft de bal voor. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Wiejski K. S. 0:1

37e minuut.
Karotka speelt de bal door. Możejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehtinski verovert de bal door een tackle van achteren. Zehtinski haalt uit met een fantastische trap. Moravský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
klepacze - Wiejski K. S. 1:1

43e minuut.
Dożężka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek onderschept slim de pass. Bosek passt de bal in één keer door. Zehtinski rent richting de bal. Zehtinski schiet op doel. Moravský bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 64%, Wiejski K. S. 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
klepacze - Wiejski K. S. 1:1

50e minuut.
Geshev geeft een lange en hoge pass. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari speelt de bal door. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Wiejski K. S. 1:2

54e minuut.
Chyłek passt de bal met de wreef. Możejko rent richting de bal. Możejko geeft een lange en hoge pass. Tekerlek kopt de bal weg. Qarabəyli geeft een lange en hoge pass. Moravský bokst de bal weg. Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
klepacze - Wiejski K. S. 2:2

56e minuut.
Karotka speelt de bal door. Šinor is nu in balbezit. Qarabəyli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qarabəyli krijgt een gele kaart. Šinor raakt geblesseerd tijdens het duel. Šinor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Đức Anh rent richting de bal. Virransaari onderschept slim de pass. Virransaari haalt uit met een fantastische trap. Vitelki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Geshev kopt de bal weg. Chyłek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Wiejski K. S. 2:3

82e minuut.
Šinor met een sublieme pass. Isbrandt rent richting de bal. Małyszka rent richting de bal. Isbrandt onderschept slim de pass. Isbrandt geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Możejko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Castellano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 55%, Wiejski K. S. 45%.
klepacze - Wiejski K. S. 2:3