Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skute Psy f1 blue
egon1 Tactiek LECH
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 54.1
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Chambon kopt de bal weg. Gambirasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambirasi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stein de bal. Stein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Purús met een sublieme pass. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chambon rent richting de bal. Chambon geeft de bal voor. Gambirasi probeert de bal aan de voet te houden. Mertens rent richting de bal. Mertens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaskółka trapt de bal weg. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu onderschept slim de pass. Kullerkupp geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stein rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Kasterpalu heeft problemen om de bal te vangen. Küntzel is nu in balbezit. Küntzel passt de bal met de wreef. Truyen rent richting de bal. Truyen schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Klungelig pakt Kullerkupp de bal. Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Kasterpalu probeert naar een medespeler te passen. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Mertens de bal. Mertens passt de bal in één keer door. Buzinas is nu in balbezit. Buzinas geeft de bal voor. Truyen springt en kopt de bal. Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montaña speelt de bal door. Daar is Jaskółka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buzinas neemt de hoekschop. Mertens krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - f1 blue 0:1

36e minuut.
Kullerkupp met een sublieme pass. Purús rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogar. Ogar krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mertens geeft een lange en hoge pass. Fellaini kopt de bal weg. Truyen rent richting de bal. Truyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - f1 blue 0:2

40e minuut.
Kasterpalu met een snelle inworp. Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp passt de bal met de wreef. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kullerkupp onderschept slim de pass. Kullerkupp speelt de bal door. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft een hoge lob. Stein springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - f1 blue 1:2

45e minuut.
Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein passt de bal met de wreef. Purús probeert naar een medespeler te passen. Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 53%, f1 blue 47%.
Skute Psy - f1 blue 1:2

48e minuut.
Purús geeft een hoge lob. Łożyński heeft problemen om de bal te vangen. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Buzinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madar is nu in balbezit. Küntzel onderschept slim de pass. Küntzel geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Kullerkupp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu geeft een hoge lob. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skute Psy - f1 blue 2:2

58e minuut.
Küntzel verovert de bal door een tackle van achteren. Küntzel passt de bal zonder na te denken. Truyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Truyen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Katsoulas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Łożyński passt de bal in één keer door. Küntzel rent richting de bal. Küntzel passt de bal in één keer door. Truyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Truyen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Łożyński kopt de bal weg. Purús speelt de bal door. Ogar heeft problemen om de bal te vangen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - f1 blue 3:2

63e minuut.
Łożyński geeft de bal voor. Mertens rent richting de bal. Montaña onderschept slim de pass. Montaña met een sublieme pass. Purús geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Metidieri verovert de bal door een tackle van achteren. Metidieri geeft een lange en hoge pass. Sarajlić rent richting de bal. Truyen verovert de bal door een tackle van achteren. Truyen schiet op doel. Jaskółka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skute Psy - f1 blue 3:3

65e minuut.
Hildrum speelt de bal door. Purús probeert naar een medespeler te passen. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel. Metidieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Chambon rent richting de bal. Kasterpalu verovert de bal door een tackle van achteren. Kasterpalu passt de bal in één keer door. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ... Sanzovo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Bradu probeert naar een medespeler te passen. Küntzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küntzel passt de bal in één keer door. Mertens rent richting de bal. Mertens schiet op doel. Jaskółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - f1 blue 3:4

84e minuut.
Madar passt de bal met de wreef. Katsoulas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truyen. Katsoulas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Katsoulas kan niet meer verder spelen. Thery komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Buzinas passt de bal met de wreef. Küntzel probeert naar een medespeler te passen. Montaña probeert de bal met de borst te controleren. Mertens is nu in balbezit. Mertens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Montaña trapt de bal weg. Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp passt de bal in één keer door. Purús rent richting de bal. Purús geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 52%, f1 blue 48%.
Skute Psy - f1 blue 3:4