Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nigdy Nie Zatarci Torcida Zabrze
Normal Tactiek MG VI
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 53.6
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Zawiślak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walaszek. Zawiślak raakt geblesseerd tijdens het duel. Martic met een snel genomen vrije trap. Krupski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Verlengia kopt de bal weg. Daar is Niedbała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupski speelt de bal door. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Verlengia passt de bal zonder na te denken. Nowicki rent richting de bal. Zawiślak verovert de bal door een tackle van achteren. Krupski is nu in balbezit. Krupski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:1

10e minuut.
Walaszek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verlengia geeft de bal voor. Krupski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Witucki heeft problemen om de bal te vangen. Witucki speelt de bal door. Fierka is nu in balbezit. Katan onderschept slim de pass. Katan geeft een lange en hoge pass. Tarnowski bokst de bal weg. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:2

13e minuut.
Iwaniczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Katan verovert de bal door een tackle van achteren. Katan passt de bal zonder na te denken. Zawiślak heeft problemen om de bal te vangen. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic passt de bal in één keer door. Verlengia probeert naar een medespeler te passen. Krupski rent richting de bal. Krupski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:3

18e minuut.
Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krupski de bal. Krupski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Verlengia met een sublieme pass. Iwaniczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Katan verovert de bal door een tackle van achteren. Krupski is nu in balbezit. Krupski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:4

29e minuut.
Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Walaszek de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krupski springt en kopt de bal. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nowicki heeft problemen om de bal te vangen. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:5

31e minuut.
Verlengia bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlengia passt de bal zonder na te denken. Martic met een sublieme pass. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:6

33e minuut.
Martic is nu in balbezit. Martic geeft een hoge lob. Iwaniczuk heeft problemen om de bal te vangen. Katan geeft de bal voor. Zawiślak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fierka geeft een lange en hoge pass. Katan is nu in balbezit. Katan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krupski de bal. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:7

37e minuut.
Pereszlucha is nu in balbezit. Zawiślak onderschept slim de pass. Verlengia probeert naar een medespeler te passen. Krupski rent richting de bal. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Katan speelt de bal door. Daar is Krupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupski passt de bal met de wreef. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:8

40e minuut.
Verlengia geeft de bal voor. Krupski geeft de bal voor. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:9

42e minuut.
Katan probeert naar een medespeler te passen. Verlengia met een sublieme pass. Martic speelt de bal door. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Katan rent richting de bal. Katan geeft een lange en hoge pass. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak schiet op doel. Paal! Verlengia rent richting de bal. Verlengia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 85%, Torcida Zabrze 15%.
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:10

46e minuut.
Krupski passt de bal in één keer door. Lamka rent richting de bal. Lamka speelt de bal door. Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nowicki met een harde bal richting middenveld. Zé Pequeno rent richting de bal. Zé Pequeno passt de bal in één keer door. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:11

52e minuut.
Roosileht kopt de bal weg. Lamka met een sublieme pass. Daar is Walaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pereszlucha passt de bal met de wreef. Niedbała is nu in balbezit. Verlengia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verlengia krijgt een gele kaart. Niedbała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niedbała wilt de vrije trap nemen. Drozdov bokst de bal weg.

61e minuut.
Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlengia verovert de bal door een tackle van achteren. Verlengia geeft de bal voor. Krupski rent richting de bal. Krupski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tarnowski met een sublieme pass. Katan met een sublieme pass. Pereszlucha heeft problemen om de bal te vangen. Verlengia geeft een hoge lob. Zawiślak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Martic met een sublieme pass. Walaszek verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Katan zal de hoekschop nemen. Zawiślak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:12

68e minuut.
Verlengia passt de bal met de wreef. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak passt de bal met de wreef. Krupski rent richting de bal. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:13

69e minuut.
Maczkowski speelt de bal door. Inworp. Katan met de inworp. Verlengia is nu in balbezit. Verlengia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:14

72e minuut.
Tarnowski trapt de bal weg van het doel. Verlengia kopt de bal weg. Krupski controleert de bal met de borst. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pereszlucha rent richting de bal. Martic onderschept slim de pass. Martic met een sublieme pass. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:15

78e minuut.
Verlengia geeft de bal voor. Krupski is nu in balbezit. Krupski geeft een lange en hoge pass. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:16

81e minuut.
Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak met een sublieme pass. Krupski is nu in balbezit. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:17

83e minuut.
Fierka passt de bal met de wreef. Daar is Roosileht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosileht passt de bal met de wreef. Katan is nu in balbezit. Katan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zé Pequeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zé Pequeno passt de bal in één keer door. Nowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski verovert de bal door een tackle van achteren. Krupski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 81%, Torcida Zabrze 19%.
FC Nigdy Nie Zatarci - Torcida Zabrze 0:17