Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skute Psy klepacze
egon1 Tactiek eksp2b
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 54
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Gambirasi speelt de bal door. Qarabəyli met een snel genomen vrije trap. Sánchez Sánchez kopt de bal weg. Daar is Katsoulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Zehtinski is nu in balbezit. Zehtinski passt de bal in één keer door. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek draait met de bal, schiet en ... Jaskółka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - klepacze 0:1

7e minuut.
Đức Anh speelt de bal door. Sánchez Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Zehtinski speelt de bal door. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kullerkupp is nu in balbezit. Stein is nu in balbezit. Kullerkupp is nu in balbezit. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... Vitelki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Graczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu geeft een lange en hoge pass. Stein krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skute Psy - klepacze 1:1

18e minuut.
Gambirasi geeft de bal voor. Đức Anh speelt de bal door. Bosek met een sublieme pass. Zehtinski rent richting de bal. Zehtinski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Purús probeert naar een medespeler te passen. Kullerkupp is nu in balbezit. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp verovert de bal door een tackle van achteren. Kullerkupp geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vitelki probeert naar een medespeler te passen. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek passt de bal zonder na te denken. Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehtinski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Graczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasterpalu met de inworp. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. Stein springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Madar is nu in balbezit. Tekerlek begaat een overtreding. Madar raakt geblesseerd tijdens het duel. Madar met een snel genomen vrije trap. Astiazarán kopt de bal weg. Sánchez Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek draait met de bal, schiet en ... Jaskółka bokst de bal weg.

38e minuut.
Stein onderschept slim de pass. Stein passt de bal in één keer door. Purús rent richting de bal. Purús geeft een lange en hoge pass. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal. Vitelki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 49%, klepacze 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skute Psy - klepacze 1:1

48e minuut.
Zehtinski passt de bal zonder na te denken. Sánchez Sánchez is nu in balbezit. Sánchez Sánchez passt de bal met de wreef. Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehtinski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Chyłek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zehtinski de bal. Zehtinski met een sublieme pass. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sánchez Sánchez met een sublieme pass. Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehtinski passt de bal in één keer door. Bosek is nu in balbezit. Bosek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaskółka trapt de bal weg van het doel. Qarabəyli kopt de bal weg. Bosek rent richting de bal. Bosek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Tekerlek passt de bal zonder na te denken. Sarajlić is nu in balbezit. Zehtinski verovert de bal door een tackle van achteren. Zehtinski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bosek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Purús heeft problemen om de bal te vangen. Purús passt de bal zonder na te denken. Astiazarán met een sublieme pass. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap. Vitelki bokst de bal weg.

69e minuut.
Purús heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Moñino verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Moñino met een sublieme pass. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Qarabəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Qarabəyli met een sublieme pass. Bosek is nu in balbezit. Bosek schiet op doel. Jaskółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - klepacze 1:2

90e minuut.
Gambirasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek verovert de bal door een tackle van achteren. Chyłek speelt de bal door. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek schiet op doel. Jaskółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 59%, klepacze 41%.
Skute Psy - klepacze 1:2