Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klepacze Skute Psy
eksp2b Tactiek egon1
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 53
solide Schieten solide
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek geeft de bal voor. Bobeda kopt de bal weg. Bosek is nu in balbezit. Bosek draait met de bal, schiet en ... Jaskółka bokst de bal weg. Sarajlić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Skute Psy 1:0

4e minuut.
Bosek probeert naar een medespeler te passen. Zehtinski probeert naar een medespeler te passen. Bobeda rent richting de bal. Bobeda haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Skute Psy 2:0

6e minuut.
Astiazarán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tekerlek de bal. Tekerlek met een sublieme pass. Bobeda is nu in balbezit. Bobeda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bosek de bal. Zehtinski is nu in balbezit. Zehtinski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zehtinski is nu in balbezit. Zehtinski passt de bal zonder na te denken. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek is nu in balbezit. Bosek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zehtinski zal de hoekschop nemen. Jaskółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bosek kopt de bal weg. Zehtinski speelt de bal door. Qarabəyli met een sublieme pass. Bobeda is nu in balbezit. Bobeda schiet op doel. Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Qarabəyli passt de bal in één keer door. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek passt de bal zonder na te denken. Bobeda is nu in balbezit. Bobeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Qarabəyli is nu in balbezit. Qarabəyli passt de bal zonder na te denken. Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek is nu in balbezit. Bosek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka geeft de bal voor. Kasterpalu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gambirasi geeft een lange en hoge pass. Stein springt en kopt de bal. Vitelki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Jaskółka met een harde bal richting middenveld. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek passt de bal met de wreef. Bobeda is nu in balbezit. Bobeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Skute Psy 3:0

44e minuut.
Zehtinski speelt de bal door. Bosek is nu in balbezit. Bobeda is nu in balbezit. Bosek rent richting de bal. Bosek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Skute Psy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 41%, Skute Psy 59%.
klepacze - Skute Psy 4:0

48e minuut.
Purús is nu in balbezit. Purús geeft de bal voor. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Skute Psy 4:1

55e minuut.
Ruiz Moñino passt de bal in één keer door. Đức Anh probeert naar een medespeler te passen. Tekerlek probeert naar een medespeler te passen. Bosek is nu in balbezit. Bosek draait met de bal, schiet en ... Paal! Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graczyk komt het veld opgelopen. Eder komt het veld opgelopen. Babinowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Qarabəyli met een sublieme pass. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek speelt de bal door. Bobeda rent richting de bal. Bobeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Klungelig pakt Purús de bal. Purús probeert naar een medespeler te passen. Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Jaskółka speelt de bal door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein probeert naar een medespeler te passen. Kasterpalu is nu in balbezit. Kasterpalu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Tekerlek met een sublieme pass. Bobeda heeft problemen om de bal te vangen. Bobeda met een sublieme pass. Bosek rent richting de bal. Bosek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Eder trapt de bal weg van het doel. Bobeda rent richting de bal. Met opzet legt Gambirasi zijn tegenspeler op de grond. Gambirasi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Babinowski met een sublieme pass. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek passt de bal zonder na te denken. Bobeda rent richting de bal. Bobeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 45%, Skute Psy 55%.
klepacze - Skute Psy 4:1