Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torcida Zabrze Skazani na Sukcezz
MG VI Tactiek klasyk
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 47.1
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


15e minuut.
Katan onderschept slim de pass. Katan geeft de bal voor. Bertrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak verovert de bal door een tackle van achteren. Zawiślak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Zubieta verovert de bal door een tackle van achteren. Zubieta probeert naar een medespeler te passen. Martínez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Katan verovert de bal door een tackle van achteren. Katan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Martínez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martínez Acosta neemt de hoekschop. Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vondráček passt de bal zonder na te denken. Maliszewski is nu in balbezit. Maliszewski probeert naar een medespeler te passen. Bayraktar heeft problemen om de bal te vangen. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap. Drozdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Zabrze 58%, Skazani na Sukcezz 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torcida Zabrze - Skazani na Sukcezz 0:0

47e minuut.
Zaghis heeft problemen om de bal te vangen. Verlengia rent richting de bal. Verlengia met een sublieme pass. Martic rent richting de bal. Martic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Martic passt de bal met de wreef. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak probeert naar een medespeler te passen. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Skazani na Sukcezz 1:0

64e minuut.
Vondráček passt de bal met de wreef. Martínez Acosta rent richting de bal. Martínez Acosta geeft de bal voor. Bayraktar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torcida Zabrze - Skazani na Sukcezz 1:1

70e minuut.
Inworp. Dabović komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bayraktar passt de bal in één keer door. Dabović rent richting de bal. Roosileht maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Roosileht moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Roosileht schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Maliszewski rent richting de bal. Maliszewski geeft een hoge lob. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap. Drozdov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Skazani na Sukcezz 1:2

86e minuut.
Martínez Acosta passt de bal in één keer door. Dabović heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Zé Pequeno zijn tegenspeler op de grond. Zé Pequeno is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Martínez Acosta speelt de bal door. Klungelig pakt Dabović de bal. Dabović passt de bal in één keer door. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Zabrze 70%, Skazani na Sukcezz 30%.
Torcida Zabrze - Skazani na Sukcezz 1:2