Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skazani na Sukcezz Torcida Zabrze
klasyk Tactiek MG VI
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 48
good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Verlengia probeert naar een medespeler te passen. Zé Pequeno is nu in balbezit. Zé Pequeno geeft een lange en hoge pass. Krupski is nu in balbezit. Krupski schiet op doel. Chiarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - Torcida Zabrze 0:1

5e minuut.
Drozdov met een sublieme pass. Verlengia bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlengia speelt de bal door. Zawiślak heeft problemen om de bal te vangen. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. Chiarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Zawiślak de bal onder controle te krijgen. Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar passt de bal in één keer door. Hinkel rent richting de bal. Hinkel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maliszewski rent richting de bal. Maliszewski draait met de bal, schiet en ... Drozdov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skazani na Sukcezz - Torcida Zabrze 1:1

25e minuut.
Klungelig pakt Freese de bal. Katan bereikt de bal nog maar net als eerste. Katan geeft een hoge lob. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. Chiarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kronkamp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krupski de bal. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak draait met de bal, schiet en ... Chiarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - Torcida Zabrze 1:2

26e minuut.
Maliszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vondráček komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Bertrand onderschept slim de pass. Vondráček rent richting de bal. Met opzet legt Verlengia zijn tegenspeler op de grond. Verlengia krijgt een gele kaart. Vondráček moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vondráček kan niet meer verder spelen. Martínez Acosta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 48%, Torcida Zabrze 52%.
Skazani na Sukcezz - Torcida Zabrze 1:2

51e minuut.
Bertrand geeft een lange en hoge pass. Katan kopt de bal weg. Krupski rent richting de bal. Krupski draait met de bal, schiet en ... Chiarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak probeert naar een medespeler te passen. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - Torcida Zabrze 1:3

62e minuut.
Martic rent richting de bal. Martic passt de bal met de wreef. Logaridis is nu in balbezit. Bayraktar onderschept slim de pass. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Martínez Acosta passt de bal in één keer door. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak met een sublieme pass. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bayraktar passt de bal zonder na te denken. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski passt de bal met de wreef. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Süreç geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gostomski met de inworp. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zé Pequeno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gostomski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Katan neemt de hoekschop. Daar is Bertrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martic geeft een hoge lob. Krupski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Cisak kopt de bal weg. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski passt de bal in één keer door. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 41%, Torcida Zabrze 59%.
Skazani na Sukcezz - Torcida Zabrze 1:3