Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nigdy Nie Zatarci KS Mostki 2007
Normal Tactiek WŁASNE 3-5-2
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 40.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Niedbała is nu in balbezit. Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Engel met een sublieme pass. Psimopoulos is nu in balbezit. Psimopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - KS Mostki 2007 0:1

6e minuut.
Iwaniczuk geeft een hoge lob. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbała met een sublieme pass. Psimopoulos rent richting de bal. Psimopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nordeide met een sublieme pass. Klungelig pakt Dominguez de bal. Nowicki rent richting de bal. Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kuryluk probeert naar een medespeler te passen. Yenigün is nu in balbezit. Yenigün met een sublieme pass. Klungelig pakt Psimopoulos de bal. Psimopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Baiocchino kopt de bal weg. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel passt de bal met de wreef. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Iwaniczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenigün verovert de bal door een tackle van achteren. Yenigün speelt de bal door. Psimopoulos is nu in balbezit. Psimopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - KS Mostki 2007 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Kuryluk de bal. Kuryluk probeert naar een medespeler te passen. Psimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psimopoulos draait met de bal, schiet en ... Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dominguez controleert de bal met de borst. Dominguez schiet op doel. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Yenigün probeert naar een medespeler te passen. Dominguez is nu in balbezit. Iwaniczuk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Iwaniczuk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea geeft een lange en hoge pass. Kuryluk probeert de bal aan de voet te houden. Psimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psimopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - KS Mostki 2007 0:3

31e minuut.
Żwirko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuryluk speelt de bal door. Psimopoulos rent richting de bal. Psimopoulos haalt uit met een fantastische trap. Walaszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Dominguez passt de bal in één keer door. Yenigün rent richting de bal. Yenigün passt de bal in één keer door. Engel rent richting de bal. Engel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fierka rent richting de bal. Yenigün onderschept slim de pass. Yenigün probeert naar een medespeler te passen. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tarnowski trapt de bal weg van het doel. Yenigün rent richting de bal. Yenigün met een sublieme pass. Psimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psimopoulos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Inworp. Yenigün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Engel de bal. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 81%, KS Mostki 2007 19%.
FC Nigdy Nie Zatarci - KS Mostki 2007 0:3

46e minuut.
Hekert komt het veld opgelopen. Rădulescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nowicki is nu in balbezit. Nowicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenigün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aldea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Niedbała is nu in balbezit. Niedbała geeft een lange en hoge pass. Yenigün rent richting de bal. Yenigün geeft de bal voor. Psimopoulos springt en kopt de bal. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dominguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Yenigün met een sublieme pass. Engel is nu in balbezit. Engel probeert naar een medespeler te passen. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Aldea verovert de bal door een tackle van achteren. Aldea probeert naar een medespeler te passen. Dominguez rent richting de bal. Dominguez heeft problemen om de bal te vangen. Dominguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Psimopoulos is nu in balbezit. Psimopoulos schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adler komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Yenigün met een sublieme pass. Dominguez rent richting de bal. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - KS Mostki 2007 0:4

80e minuut.
Dominguez rent richting de bal. Dominguez geeft een hoge lob. Nowicki heeft problemen om de bal te vangen. Dominguez rent richting de bal. Dominguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Adler rent richting de bal. Adler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 78%, KS Mostki 2007 22%.
FC Nigdy Nie Zatarci - KS Mostki 2007 0:4