Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f1 blue klepacze
LECH Tactiek eksp2b
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 53
solide Schieten solide
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


5e minuut.
Metidieri met een sublieme pass. Qarabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabəyli passt de bal in één keer door. Bosek rent richting de bal. Bosek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Ruiz Moñino geeft een lange en hoge pass. Zehtinski controleert de bal met de borst. Zehtinski met een sublieme pass. Bosek is nu in balbezit. Bosek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Qarabəyli passt de bal met de wreef. Bosek is nu in balbezit. Bosek passt de bal zonder na te denken. Bobeda is nu in balbezit. Bobeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Đức Anh de bal. Mertens rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz Moñino. Mertens raakt geblesseerd tijdens het duel. Küntzel komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Małyszka verovert de bal door een tackle van achteren. Zehtinski rent richting de bal. Zehtinski met een sublieme pass. Bosek rent richting de bal. Bosek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Küntzel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda schiet op doel. Dakessyan met een sublieme pass. Metidieri heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Metidieri is nu in balbezit. Bosek verovert de bal door een tackle van achteren. Bosek draait met de bal, schiet en ... Łożyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - klepacze 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f1 blue 59%, klepacze 41%.
f1 blue - klepacze 0:1

46e minuut.
Klag komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Tekerlek passt de bal met de wreef. Bosek is nu in balbezit. Bosek passt de bal met de wreef. Zehtinski is nu in balbezit. Zehtinski draait met de bal, schiet en ... Sanzovo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Łożyński geeft een hoge lob. Buzinas met een sublieme pass. Daar is Mertens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Małyszka geeft de bal voor. Bobeda rent richting de bal. Bobeda passt de bal in één keer door. Bosek rent richting de bal. Bosek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - klepacze 0:2

80e minuut.
Küntzel is nu in balbezit. Küntzel speelt de bal door. Daar is Buzinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzinas geeft een lange en hoge pass. Truyen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Graczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f1 blue 45%, klepacze 55%.
f1 blue - klepacze 0:2