Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiejski K. S. Skute Psy
nowa Tactiek egon1
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten very good
good Passen formidable
good Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Castellano de bal. Castellano geeft de bal voor. Sarajlić controleert de bal met de borst. Virransaari rent richting de bal. Virransaari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Kullerkupp speelt de bal door. Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu geeft de bal voor. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal. Moravský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Skute Psy 0:1

12e minuut.
Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp passt de bal zonder na te denken. Purús is nu in balbezit. Purús speelt de bal door. Gambirasi geeft een lange en hoge pass. Moravský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp passt de bal in één keer door. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ... Moravský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Skute Psy 0:2

23e minuut.
Virransaari kopt de bal weg. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano geeft de bal voor. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Skute Psy 1:2

25e minuut.
Gambirasi geeft de bal voor. Danske rent richting de bal. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein draait met de bal, schiet en ... Moravský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Skute Psy 1:3

27e minuut.
Virransaari rent richting de bal. Castellano geeft een hoge lob. Montaña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Jaskółka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Skute Psy 2:3

30e minuut.
Katsoulas verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Šinor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Virransaari kopt de bal weg. Karotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karotka speelt de bal door. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 42%, Skute Psy 58%.
Wiejski K. S. - Skute Psy 2:3

47e minuut.
Dożężka rent richting de bal. Dożężka geeft een lange en hoge pass. Sarajlić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt schiet op doel. Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Virransaari is nu in balbezit. Sarajlić verovert de bal door een tackle van achteren. Karotka verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Katsoulas is nu in balbezit. Katsoulas geeft de bal voor. Inworp. Šinor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karotka speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Šinor heeft problemen om de bal te vangen. Šinor speelt de bal door. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wiejski K. S. - Skute Psy 3:3

62e minuut.
Możejko komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sarajlić speelt de bal door. Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu passt de bal zonder na te denken. Purús is nu in balbezit. Purús geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Purús is nu in balbezit. Purús geeft de bal voor. Dożężka rent richting de bal. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moravský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Możejko geeft een hoge lob. Sarajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari verovert de bal door een tackle van achteren. Virransaari haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Skute Psy 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 46%, Skute Psy 54%.
Wiejski K. S. - Skute Psy 4:3