Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skute Psy Wiejski K. S.
egon1 Tactiek nowa
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 55.4
solide Schieten formidabel
formidabel Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Madar speelt de bal door. Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu probeert naar een medespeler te passen. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Isbrandt kopt de bal weg. Sarajlić heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fita. Fita krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Madar passt de bal met de wreef. Geshev is nu in balbezit. Geshev met een sublieme pass. Fita is nu in balbezit. Sarajlić verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Możejko passt de bal zonder na te denken. Geshev is nu in balbezit. Geshev passt de bal zonder na te denken. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Isbrandt rent richting de bal. Paal! Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Paal! Jaskółka bokst de bal weg.

31e minuut.
Możejko kopt de bal weg. Karotka geeft een hoge lob. Daar is Montaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Gambirasi met een sublieme pass. Karotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karotka geeft de bal voor. Hildrum probeert de bal met de borst te controleren. Isbrandt is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jaskółka probeert naar een medespeler te passen. Stein kopt de bal weg. Šinor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fita de bal. Fita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Šinor bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt passt de bal met de wreef. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Wiejski K. S. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 67%, Wiejski K. S. 33%.
Skute Psy - Wiejski K. S. 0:1

50e minuut.
Crişan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Purús neemt de hoekschop. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... Moravský bokst de bal weg.

68e minuut.
Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Możejko probeert naar een medespeler te passen. Geshev rent richting de bal. Geshev geeft een lange en hoge pass. Šinor geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Isbrandt schiet op doel. Daar is Gambirasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaskółka trapt de bal weg. Karotka kopt de bal weg. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Šinor bereikt de bal nog maar net als eerste. Šinor passt de bal met de wreef. Isbrandt met een sublieme pass. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita schiet op doel. Jaskółka bokst de bal weg.

87e minuut.
Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu passt de bal zonder na te denken. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel. Moravský probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dożężka geeft een hoge lob. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt met een sublieme pass. Fita is nu in balbezit. Fita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 64%, Wiejski K. S. 36%.
Skute Psy - Wiejski K. S. 0:1