Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mostki 2007 Torcida Zabrze
WŁASNE 3-5-2 Tactiek MG VI
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
43.7 gemiddelde waardering 51.1
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Hekert verovert de bal door een tackle van achteren. Hekert geeft een hoge lob. Yenigün bereikt de bal nog maar net als eerste. Katan geeft een hoge lob. Zawiślak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Yenigün probeert naar een medespeler te passen. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez speelt de bal door. Adler heeft problemen om de bal te vangen. Adler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kilimcioğlu passt de bal met de wreef. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez passt de bal in één keer door. Adler rent richting de bal. Adler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Engel is nu in balbezit. Engel passt de bal in één keer door. Kuryluk is nu in balbezit. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez draait met de bal, schiet en ... Drozdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Engel passt de bal zonder na te denken. Adler rent richting de bal. Adler passt de bal met de wreef. Dominguez rent richting de bal. Dominguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Engel probeert de bal aan de voet te houden. Nordeide geeft de bal voor. Süreç rent richting de bal. Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Engel probeert naar een medespeler te passen. Nordeide met een sublieme pass. Klungelig pakt Engel de bal. Katan bereikt de bal nog maar net als eerste. Katan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Katan rent richting de bal. Katan passt de bal in één keer door. Verlengia is nu in balbezit. Krupski is nu in balbezit. Krupski haalt uit met een fantastische trap. Słoniak bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 49%, Torcida Zabrze 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Mostki 2007 - Torcida Zabrze 0:0

49e minuut.
Martic rent richting de bal. Aldea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krupski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hekert rent richting de bal. Hekert geeft de bal voor. Inworp. Katan met een snelle inworp. Verlengia geeft een lange en hoge pass. Paal! Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - Torcida Zabrze 0:1

55e minuut.
Aldea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adler rent richting de bal. Süreç schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Süreç krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Adler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aldea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lamka heeft problemen om de bal te vangen. Süreç rent richting de bal. Adler onderschept slim de pass. Adler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Mostki 2007 - Torcida Zabrze 1:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobolewski komt het veld opgelopen. Psimopoulos komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Engel rent richting de bal. Engel passt de bal in één keer door. Lamka is nu in balbezit. Psimopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Psimopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Psimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psimopoulos haalt uit met een fantastische trap. Drozdov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - Torcida Zabrze 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 62%, Torcida Zabrze 38%.
KS Mostki 2007 - Torcida Zabrze 2:1