Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torcida Zabrze KS Mostki 2007
MG VI Tactiek WŁASNE 3-5-2
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 45
solide Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Engel met een sublieme pass. Psimopoulos is nu in balbezit. Psimopoulos geeft de bal voor. Dominguez rent richting de bal. Dominguez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - KS Mostki 2007 0:1

10e minuut.
Martic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aldea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldea speelt de bal door. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Daar is Giordano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiślak is nu in balbezit. Verlengia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. Słoniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Psimopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Süreç de bal. Dominguez is nu in balbezit. Psimopoulos is nu in balbezit. Psimopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Süreç geeft een hoge lob. Aldea controleert de bal met de borst. Aldea speelt de bal door. Psimopoulos is nu in balbezit. Psimopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Verlengia met een sublieme pass. Zawiślak is nu in balbezit. Kilimcioğlu is nu in balbezit. Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Baiocchino geeft de bal voor. Dominguez controleert de bal met de borst. Met opzet legt Lamka zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lamka naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dominguez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dominguez kan niet meer verder spelen. Adler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Zabrze 55%, KS Mostki 2007 45%.
Torcida Zabrze - KS Mostki 2007 0:1

61e minuut.
Verlengia geeft een lange en hoge pass. Daar is Yenigün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenigün speelt de bal door. Adler is nu in balbezit. Adler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Buitenspel voor Krupski. Goede buitenspelval van de verdediging. Sobolewski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Martic passt de bal in één keer door. Engel met een sublieme pass. Psimopoulos is nu in balbezit. Psimopoulos schiet op doel. Drozdov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - KS Mostki 2007 0:2

77e minuut.
Baiocchino geeft de bal voor. Psimopoulos rent richting de bal. Psimopoulos geeft de bal voor. Adler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - KS Mostki 2007 0:3

84e minuut.
Kilimcioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Krupski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kilimcioğlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Psimopoulos rent richting de bal. Psimopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Zabrze 60%, KS Mostki 2007 40%.
Torcida Zabrze - KS Mostki 2007 0:3