Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skazani na Sukcezz FC Nigdy Nie Zatarci
klasyk Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.2 gemiddelde waardering 21.1
solide Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Bertrand verovert de bal door een tackle van achteren. Bertrand met een sublieme pass. Martínez Acosta probeert naar een medespeler te passen. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 1:0

6e minuut.
Vondráček met een sublieme pass. Cisak speelt de bal door. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 2:0

10e minuut.
Martínez Acosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vondráček is nu in balbezit. Pereszlucha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vondráček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vondráček kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 3:0

12e minuut.
Cianciarusso kopt de bal weg. Pereszlucha speelt de bal door. Daar is Goździejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Maliszewski met de inworp. Vondráček rent richting de bal. Vondráček geeft een hoge lob. Bayraktar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vondráček probeert naar een medespeler te passen. Martínez Acosta kan de bal niet met de borst controleren. Martínez Acosta probeert naar een medespeler te passen. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vondráček verovert de bal door een tackle van achteren. Vondráček met een sublieme pass. Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vondráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vondráček draait met de bal, schiet en ... Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 4:0

23e minuut.
Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski passt de bal zonder na te denken. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Nowicki de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cisak passt de bal met de wreef. Martínez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Acosta met een sublieme pass. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vondráček is nu in balbezit. Vondráček met een sublieme pass. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap. Walaszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 5:0

31e minuut.
Zubieta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vondráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vondráček passt de bal met de wreef. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Walaszek met een harde bal richting middenveld. Cisak kopt de bal weg. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vondráček controleert de bal met de borst. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vondráček rent richting de bal. Vondráček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 6:0

33e minuut.
Niedbała probeert naar een medespeler te passen. Maliszewski rent richting de bal. Maliszewski probeert naar een medespeler te passen. Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 7:0

38e minuut.
Bertrand probeert naar een medespeler te passen. Cisak speelt de bal door. Martínez Acosta rent richting de bal. Martínez Acosta haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 8:0

43e minuut.
Cianciarusso verovert de bal door een tackle van achteren. Cianciarusso geeft een lange en hoge pass. Nowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar verovert de bal door een tackle van achteren. Bayraktar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 16%, FC Nigdy Nie Zatarci 84%.
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 8:0

50e minuut.
Niedbała heeft problemen om de bal te vangen. Vondráček rent richting de bal. Vondráček met een sublieme pass. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Goździejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vondráček is nu in balbezit. Vondráček speelt de bal door. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tarnowski trapt de bal weg van het doel. Martínez Acosta kopt de bal weg. Goździejewski rent richting de bal. Bayraktar verovert de bal door een tackle van achteren. Bayraktar schiet op doel. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martínez Acosta neemt de hoekschop. Bayraktar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cianciarusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cianciarusso speelt de bal door. Walaszek rent richting de bal. Bayraktar verovert de bal door een tackle van achteren. Bayraktar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Nowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowicki geeft een lange en hoge pass. Cianciarusso kopt de bal weg. Cisak is nu in balbezit. Cisak schiet op doel. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Maliszewski met een snelle inworp. Vondráček rent richting de bal. Vondráček geeft een hoge lob. Martínez Acosta is nu in balbezit. Martínez Acosta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maliszewski de bal. Maliszewski geeft de bal voor. Bayraktar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cisak passt de bal met de wreef. Vondráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vondráček passt de bal zonder na te denken. Bayraktar heeft problemen om de bal te vangen. Bayraktar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tarnowski met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Martínez Acosta de bal. Martínez Acosta met een sublieme pass. Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 9:0

83e minuut.
Niedbała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gręda is nu in balbezit. Gręda passt de bal in één keer door. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 10:0

89e minuut.
Vondráček rent richting de bal. Vondráček passt de bal in één keer door. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 20%, FC Nigdy Nie Zatarci 80%.
Skazani na Sukcezz - FC Nigdy Nie Zatarci 11:0