Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nigdy Nie Zatarci Skazani na Sukcezz
Normal Tactiek klasyk
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 44.4
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Bayraktar passt de bal met de wreef. Freese geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Witucki de bal. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bayraktar speelt de bal door. Daar is Hinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereszlucha is nu in balbezit. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zubieta passt de bal zonder na te denken. Maliszewski rent richting de bal. Maliszewski speelt de bal door. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Maliszewski probeert naar een medespeler te passen. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar passt de bal met de wreef. Hinkel heeft problemen om de bal te vangen. Hinkel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skazani na Sukcezz 0:1

14e minuut.
Nowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel onderschept slim de pass. Pereszlucha is nu in balbezit. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar draait met de bal, schiet en ... Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maliszewski is nu in balbezit. Maliszewski geeft een hoge lob. Hinkel heeft problemen om de bal te vangen. Hinkel schiet op doel. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Nowicki de bal onder controle te krijgen. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski geeft een lange en hoge pass. Hinkel rent richting de bal. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar rent richting de bal. Hinkel is nu in balbezit. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skazani na Sukcezz 0:2

22e minuut.
Freese met een sublieme pass. Maliszewski is nu in balbezit. Maliszewski speelt de bal door. Hinkel rent richting de bal. Hinkel schiet op doel. Tarnowski bokst de bal weg. Hinkel rent richting de bal. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Iwaniczuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maliszewski met een snelle inworp. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skazani na Sukcezz 0:3

27e minuut.
Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski geeft de bal voor. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skazani na Sukcezz 0:4

29e minuut.
Bayraktar speelt de bal door. Hinkel rent richting de bal. Pereszlucha begaat een overtreding. Pereszlucha krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mihart passt de bal zonder na te denken. Maliszewski probeert de bal aan de voet te houden. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skazani na Sukcezz 0:5

33e minuut.
Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar passt de bal met de wreef. Cisak met een sublieme pass. Daar is Gostomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gostomski geeft een lange en hoge pass. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Walaszek geeft een lange en hoge pass. Freese kopt de bal weg. Pereszlucha heeft problemen om de bal te vangen. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Maliszewski rent richting de bal. Maliszewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pereszlucha de bal. Gostomski rent richting de bal. Gostomski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Goździejewski is nu in balbezit. Gostomski verovert de bal door een tackle van achteren. Gostomski met een sublieme pass. Hinkel rent richting de bal. Hinkel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Walaszek met een harde bal richting middenveld. Maliszewski kopt de bal weg. Hinkel rent richting de bal. Hinkel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 85%, Skazani na Sukcezz 15%.
FC Nigdy Nie Zatarci - Skazani na Sukcezz 0:5

46e minuut.
Klungelig pakt Maliszewski de bal. Maliszewski passt de bal met de wreef. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nowicki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Freese verovert de bal door een tackle van achteren. Freese geeft een lange en hoge pass. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tarnowski met een harde bal richting middenveld. Freese kopt de bal weg. Hinkel is nu in balbezit. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

59e minuut.
Cisak is nu in balbezit. Cisak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nowicki de bal onder controle te krijgen. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel draait met de bal, schiet en ... Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Cisak probeert naar een medespeler te passen. Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel is nu in balbezit. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Maliszewski kopt de bal weg. Hinkel probeert de bal aan de voet te houden. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar draait met de bal, schiet en ... Tarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skazani na Sukcezz 0:6

78e minuut.
Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski passt de bal in één keer door. Cisak met een sublieme pass. Hinkel rent richting de bal. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski bokst de bal weg. Hinkel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cianciarusso komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pereszlucha rent richting de bal. Bayraktar verovert de bal door een tackle van achteren. Bayraktar geeft een lange en hoge pass. Maliszewski springt en kopt de bal. Nowicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skazani na Sukcezz 0:7

81e minuut.
Goździejewski probeert de bal met de borst te controleren. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski passt de bal in één keer door. Cianciarusso rent richting de bal. Cianciarusso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Żwirko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zubieta neemt vlug de vrije trap. Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cianciarusso verovert de bal door een tackle van achteren. Cianciarusso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar passt de bal met de wreef. Gostomski probeert naar een medespeler te passen. Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cianciarusso passt de bal zonder na te denken. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski passt de bal zonder na te denken. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skazani na Sukcezz 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 84%, Skazani na Sukcezz 16%.
FC Nigdy Nie Zatarci - Skazani na Sukcezz 0:8