Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skazani na Sukcezz Wiejski K. S.
klasyk Tactiek nowa
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.1 gemiddelde waardering 53.2
adequate Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Kronkamp geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellano met de inworp. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Karotka met een sublieme pass. Castellano met een sublieme pass. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari geeft de bal voor. Isbrandt krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Vondráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan maakt een afschuwelijke overtreding. Crişan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Begović geeft de bal voor. Klungelig pakt Kronkamp de bal. Virransaari rent richting de bal. Virransaari schiet op doel. Chiarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - Wiejski K. S. 0:1

28e minuut.
Kronkamp rent richting de bal. Kronkamp geeft een hoge lob. Inworp. Castellano met de inworp. Virransaari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vondráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vondráček passt de bal zonder na te denken. Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar schiet op doel. Moravský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skazani na Sukcezz - Wiejski K. S. 1:1

35e minuut.
Zubieta heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt is nu in balbezit. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - Wiejski K. S. 1:2

37e minuut.
Bertrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari verovert de bal door een tackle van achteren. Cianciarusso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Virransaari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isbrandt legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Cisak speelt de bal door. Maliszewski is nu in balbezit. Maliszewski speelt de bal door. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Karotka passt de bal in één keer door. Šinor bereikt de bal nog maar net als eerste. Šinor passt de bal in één keer door. Isbrandt heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt geeft de bal voor. Chiarelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 61%, Wiejski K. S. 39%.
Skazani na Sukcezz - Wiejski K. S. 1:2

49e minuut.
Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt geeft de bal voor. Daar is Kronkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virransaari rent richting de bal. Virransaari draait met de bal, schiet en ... Chiarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Isbrandt is nu in balbezit. Lenneblad is nu in balbezit. Lenneblad geeft een lange en hoge pass. Begović rent richting de bal. Begović geeft een hoge lob. Chiarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano geeft een lange en hoge pass. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari schiet op doel. Chiarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - Wiejski K. S. 1:3

67e minuut.
Cisak met een sublieme pass. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar draait met de bal, schiet en ... Bielikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - Wiejski K. S. 2:3

75e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Crişan geeft een lange en hoge pass. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - Wiejski K. S. 2:4

78e minuut.
Maliszewski rent richting de bal. Maliszewski passt de bal zonder na te denken. Vondráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vondráček draait met de bal, schiet en ... Moravský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - Wiejski K. S. 3:4

79e minuut.
Martínez Acosta rent richting de bal. Šinor begaat een overtreding. Martínez Acosta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zubieta met een snel genomen vrije trap. Dożężka kopt de bal weg. Begović rent richting de bal. Vondráček onderschept slim de pass. Vondráček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Castellano rent richting de bal. Castellano geeft een hoge lob. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt schiet op doel. Chiarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 54%, Wiejski K. S. 46%.
Skazani na Sukcezz - Wiejski K. S. 3:4