Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiejski K. S. Skazani na Sukcezz
nowa Tactiek klasyk
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 46.3
excellent Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen good


17e minuut.
Dożężka heeft problemen om de bal te vangen. Dożężka probeert naar een medespeler te passen. Cianciarusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cianciarusso haalt uit met een fantastische trap. Moravský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Karotka speelt de bal door. Dożężka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dożężka geeft een lange en hoge pass. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita draait met de bal, schiet en ... Chiarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Dożężka geeft de bal voor. Fita rent richting de bal. Bertrand maakt een afschuwelijke overtreding. Bertrand krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Geshev de bal. Cianciarusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev geeft een lange en hoge pass. Zubieta kopt de bal weg. Chiarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 51%, Skazani na Sukcezz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiejski K. S. - Skazani na Sukcezz 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maliszewski met een snelle inworp. Bayraktar speelt de bal door. Gostomski rent richting de bal. Gostomski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zubieta is nu in balbezit. Šinor verovert de bal door een tackle van achteren. Šinor passt de bal in één keer door. Fita rent richting de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt met een sublieme pass. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita draait met de bal, schiet en ... Chiarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Skazani na Sukcezz 1:0

68e minuut.
Geshev met een snelle inworp. Karotka rent richting de bal. Karotka speelt de bal door. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Skazani na Sukcezz 2:0

74e minuut.
Kronkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronkamp geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šinor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isbrandt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Šinor kopt de bal weg. Zubieta geeft een lange en hoge pass. Crişan geeft een lange en hoge pass. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 45%, Skazani na Sukcezz 55%.
Wiejski K. S. - Skazani na Sukcezz 2:0