Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f1 blue Torcida Zabrze
LECH Tactiek MG VI
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Sanzovo speelt de bal door. Roosileht kopt de bal weg. Katan is nu in balbezit. Katan geeft de bal voor. Krupski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sanzovo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Łożyński geeft een lange en hoge pass. Truyen controleert de bal met de borst. Truyen passt de bal met de wreef. Mertens is nu in balbezit. Mertens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Krupski de bal onder controle te krijgen. Buzinas is nu in balbezit. Buzinas passt de bal met de wreef. Mertens is nu in balbezit. Mertens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Küntzel geeft een lange en hoge pass. Mertens is nu in balbezit. Mertens geeft een hoge lob. Truyen rent richting de bal. Truyen schiet op doel. Drozdov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gornostaev heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Torcida Zabrze 1:0

38e minuut.
Krupski rent richting de bal. Mertens onderschept slim de pass. Mertens passt de bal met de wreef. Truyen is nu in balbezit. Truyen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Küntzel speelt de bal door. Buzinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzinas probeert naar een medespeler te passen. Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ogar rent richting de bal. Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak met een sublieme pass. Krupski heeft problemen om de bal te vangen. Krupski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f1 blue 48%, Torcida Zabrze 52%.
f1 blue - Torcida Zabrze 1:0

46e minuut.
Klag komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Buzinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzinas speelt de bal door. Truyen rent richting de bal. Mertens rent richting de bal. Mertens draait met de bal, schiet en ... Drozdov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Truyen is nu in balbezit. Truyen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Torcida Zabrze 2:0

62e minuut.
Mertens onderschept slim de pass. Küntzel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buzinas de bal. Buzinas passt de bal zonder na te denken. Mertens is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klag met een sublieme pass. Buzinas is nu in balbezit. Buzinas speelt de bal door. Mertens heeft problemen om de bal te vangen. Mertens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dakessyan passt de bal met de wreef. Gornostaev probeert naar een medespeler te passen. Buzinas rent richting de bal. Buzinas geeft een lange en hoge pass. Truyen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - Torcida Zabrze 3:0

75e minuut.
Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens passt de bal in één keer door. Buzinas is nu in balbezit. Buzinas geeft een lange en hoge pass. Truyen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gornostaev probeert naar een medespeler te passen. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan passt de bal in één keer door. Truyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Truyen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Drozdov met een sublieme pass. Verlengia kan de bal niet met de borst controleren. Küntzel met een sublieme pass. Mertens heeft problemen om de bal te vangen. Mertens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f1 blue 40%, Torcida Zabrze 60%.
f1 blue - Torcida Zabrze 3:0