Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nigdy Nie Zatarci Skute Psy
Normal Tactiek egon1
47% Balbezit 53%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 51.1
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen uitmuntend
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Witucki met een sublieme pass. Klungelig pakt Maczkowski de bal. Stein onderschept slim de pass. Stein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Nowicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Gambirasi de bal. Kullerkupp met een sublieme pass. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Stein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kullerkupp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kasterpalu kopt de bal weg. Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp passt de bal in één keer door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Iwaniczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp passt de bal in één keer door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Nowicki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasterpalu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. Stein springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Purús rent richting de bal. Purús passt de bal in één keer door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap. Nowicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:1

18e minuut.
Madar probeert naar een medespeler te passen. Kasterpalu is nu in balbezit. Kasterpalu met een sublieme pass. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Purús zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gambirasi kopt de bal weg. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowicki rent richting de bal. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp met een sublieme pass. Purús probeert naar een medespeler te passen. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ... Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:2

26e minuut.
Inworp. Purús met de inworp. Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Purús met de inworp. Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Purús rent richting de bal. Purús geeft een hoge lob. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stein rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Purús geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:3

31e minuut.
Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús speelt de bal door. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:4

33e minuut.
Goździejewski kopt de bal weg. Inworp. Purús met een snelle inworp. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. Stein krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Daar is Witucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kullerkupp geeft een hoge lob. Nowicki heeft problemen om de bal te vangen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:5

37e minuut.
Walaszek geeft een lange en hoge pass. Purús kopt de bal weg. Kullerkupp met een sublieme pass. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:6

39e minuut.
Kullerkupp geeft een hoge lob. Nowicki kopt de bal weg. Goździejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarnowski trapt de bal weg. Gambirasi kopt de bal weg. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kasterpalu speelt de bal door. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús passt de bal met de wreef. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp onderschept slim de pass. Kullerkupp speelt de bal door. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Iwaniczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu onderschept slim de pass. Kasterpalu speelt de bal door. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 86%, Skute Psy 14%.
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:6

47e minuut.
Purús rent richting de bal. Purús passt de bal in één keer door. Katsoulas met een sublieme pass. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tarnowski trapt de bal weg van het doel. Gambirasi kopt de bal weg. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:7

53e minuut.
Tarnowski trapt de bal weg van het doel. Purús kopt de bal weg. Kullerkupp heeft problemen om de bal te vangen. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sarajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarajlić geeft een lange en hoge pass. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:8

63e minuut.
Kasterpalu speelt de bal door. Gambirasi probeert de bal aan de voet te houden. Purús met een sublieme pass. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:9

66e minuut.
Madar passt de bal zonder na te denken. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap. Nowicki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:10

67e minuut.
Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. Nowicki kopt de bal weg. Goździejewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Purús geeft een lange en hoge pass. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús verovert de bal door een tackle van achteren. Purús met een sublieme pass. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... Tarnowski bokst de bal weg.

71e minuut.
Purús is nu in balbezit. Purús met een sublieme pass. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:11

76e minuut.
Maczkowski passt de bal zonder na te denken. Fierka is nu in balbezit. Fierka geeft de bal voor. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

79e minuut.
Witucki kopt de bal weg. Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Katsoulas trapt de bal weg van het doel. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:12

83e minuut.
Klungelig pakt Kullerkupp de bal. Kullerkupp speelt de bal door. Klungelig pakt Purús de bal. Purús geeft een lange en hoge pass. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:13

85e minuut.
Purús passt de bal met de wreef. Gambirasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambirasi passt de bal met de wreef. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Walaszek rent richting de bal. Walaszek geeft een hoge lob. Żwirko probeert de bal aan de voet te houden. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kullerkupp kopt de bal weg. Daar is Niedbała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowicki is nu in balbezit. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:14

89e minuut.
Kasterpalu met de inworp. Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp geeft een hoge lob. Walaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Purús neemt de hoekschop. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 72%, Skute Psy 28%.
FC Nigdy Nie Zatarci - Skute Psy 0:14