Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skute Psy FC Nigdy Nie Zatarci
egon1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
52 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 20.5
outstanding Schieten poor
outstanding Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Gambirasi passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kullerkupp de bal onder controle te krijgen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel. Tarnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 1:0

4e minuut.
Stein passt de bal met de wreef. Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu geeft de bal voor. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kasterpalu kopt de bal weg. Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp passt de bal zonder na te denken. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. Tarnowski bokst de bal weg.

10e minuut.
Inworp. Kasterpalu met een snelle inworp. Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. Stein springt en kopt de bal. Tarnowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Pereszlucha de bal. Tarnowski speelt de bal door. Kasterpalu kopt de bal weg. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 2:0

19e minuut.
Niedbała rent richting de bal. Kullerkupp onderschept slim de pass. Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp passt de bal met de wreef. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel. Walaszek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 3:0

27e minuut.
Purús onderschept slim de pass. Purús passt de bal in één keer door. Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 4:0

29e minuut.
Kasterpalu geeft een hoge lob. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Pereszlucha rent richting de bal. Kullerkupp onderschept slim de pass. Kullerkupp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft de bal voor. Iwaniczuk heeft problemen om de bal te vangen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nowicki trapt de bal weg. Kasterpalu kopt de bal weg. Iwaniczuk heeft problemen om de bal te vangen. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 5:0

35e minuut.
Kasterpalu met een snelle inworp. Daar is Kullerkupp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gambirasi kopt de bal weg. Daar is Kullerkupp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereszlucha speelt de bal door. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pereszlucha rent richting de bal. Purús verovert de bal door een tackle van achteren. Purús probeert naar een medespeler te passen. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Tarnowski speelt de bal door. Inworp. Kasterpalu met de inworp. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 6:0

42e minuut.
Stein passt de bal met de wreef. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús passt de bal met de wreef. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 23%, FC Nigdy Nie Zatarci 77%.
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 7:0

47e minuut.
Purús met een snelle inworp. Kullerkupp speelt de bal door. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel. Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Gambirasi rent richting de bal. Witucki is nu in balbezit. Gambirasi onderschept slim de pass. Gambirasi geeft de bal voor. Stein springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. Nowicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasterpalu is nu in balbezit. Kasterpalu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Goździejewski met de inworp. Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp met een sublieme pass. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Walaszek probeert naar een medespeler te passen. Goździejewski heeft problemen om de bal te vangen. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. Walaszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 8:0

58e minuut.
Walaszek kopt de bal weg. Daar is Kullerkupp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kullerkupp passt de bal zonder na te denken. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 9:0

61e minuut.
Madar geeft een hoge lob. Walaszek kopt de bal weg. Klungelig pakt Iwaniczuk de bal. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús is nu in balbezit. Purús geeft de bal voor. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tarnowski speelt de bal door. Kasterpalu kopt de bal weg. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tarnowski trapt de bal weg van het doel. Purús kopt de bal weg. Niedbała rent richting de bal. Stein onderschept slim de pass. Stein draait met de bal, schiet en ... Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 10:0

74e minuut.
Kasterpalu probeert de bal met de borst te controleren. Niedbała probeert naar een medespeler te passen. Witucki met een sublieme pass. Maczkowski is nu in balbezit. Maczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gambirasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambirasi geeft een hoge lob. Stein springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Purús is nu in balbezit. Purús geeft een lange en hoge pass. Nowicki heeft problemen om de bal te vangen. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 11:0

88e minuut.
Gambirasi passt de bal zonder na te denken. Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu geeft een hoge lob. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gambirasi kopt de bal weg. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowicki is nu in balbezit. Stein onderschept slim de pass. Stein schiet op doel. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 22%, FC Nigdy Nie Zatarci 78%.
Skute Psy - FC Nigdy Nie Zatarci 11:0