Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klepacze Skazani na Sukcezz
eksp2b Tactiek klasyk
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 50
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski speelt de bal door. Daar is Zehtinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vitelki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Ruiz Moñino geeft een lange en hoge pass. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek met een sublieme pass. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Freese onderschept slim de pass. Qarabəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Qarabəyli passt de bal zonder na te denken. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Qarabəyli is nu in balbezit. Qarabəyli passt de bal in één keer door. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gostomski passt de bal met de wreef. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hinkel de bal. Hinkel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar passt de bal zonder na te denken. Gostomski probeert naar een medespeler te passen. Hinkel rent richting de bal. Hinkel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Đức Anh is nu in balbezit. Hinkel verovert de bal door een tackle van achteren. Zehtinski begaat een overtreding. Zehtinski krijgt een gele kaart. Hinkel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Freese zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel schiet op doel. Vitelki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sánchez Sánchez neemt de hoekschop. Bobeda heeft problemen om de bal te vangen. Bosek is nu in balbezit. Bosek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Cisak passt de bal met de wreef. Bosek is nu in balbezit. Inworp. Bosek met de inworp. Sánchez Sánchez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bobeda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Skazani na Sukcezz 1:0

42e minuut.
Bertrand probeert naar een medespeler te passen. Maliszewski heeft problemen om de bal te vangen. Maliszewski geeft een hoge lob. Hinkel springt en kopt de bal. Vitelki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
klepacze - Skazani na Sukcezz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 48%, Skazani na Sukcezz 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
klepacze - Skazani na Sukcezz 1:1

49e minuut.
Sánchez Sánchez is nu in balbezit. Sánchez Sánchez passt de bal zonder na te denken. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek draait met de bal, schiet en ... Chiarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Skazani na Sukcezz 2:1

52e minuut.
Małyszka controleert de bal met de borst. Małyszka geeft de bal voor. Lenneblad is nu in balbezit. Bobeda onderschept slim de pass. Bobeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Skazani na Sukcezz 3:1

54e minuut.
Bertrand geeft de bal voor. Sánchez Sánchez kopt de bal weg. Bosek is nu in balbezit. Bosek schiet op doel. Chiarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Skazani na Sukcezz 4:1

57e minuut.
Qarabəyli passt de bal zonder na te denken. Sánchez Sánchez is nu in balbezit. Sánchez Sánchez passt de bal met de wreef. Bosek is nu in balbezit. Bosek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bobeda is nu in balbezit. Bobeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Skazani na Sukcezz 5:1

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chyłek komt het veld opgelopen. Babinowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Zubieta met een sublieme pass. Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli passt de bal zonder na te denken. Bobeda is nu in balbezit. Bobeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Babinowski speelt de bal door. Maliszewski met een sublieme pass. Astiazarán geeft een hoge lob. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bertrand probeert naar een medespeler te passen. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski geeft de bal voor. Hinkel rent richting de bal. Hinkel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 47%, Skazani na Sukcezz 53%.
klepacze - Skazani na Sukcezz 5:1