Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skazani na Sukcezz klepacze
klasyk Tactiek eksp2b
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48 gemiddelde waardering 52.4
adequate Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Sánchez Sánchez rent richting de bal. Sánchez Sánchez passt de bal zonder na te denken. Zehtinski rent richting de bal. Zehtinski schiet op doel. Chiarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - klepacze 0:1

8e minuut.
Cisak speelt de bal door. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Sánchez. Sánchez Sánchez krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Qarabəyli geeft een lange en hoge pass. Zubieta kopt de bal weg. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek passt de bal in één keer door. Zehtinski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tekerlek neemt de hoekschop. Zehtinski maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Bertrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sánchez Sánchez zal de hoekschop nemen. Tekerlek kopt de bal weg. Bosek rent richting de bal. Bosek schiet op doel. Chiarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ruiz Moñino geeft de bal voor. Bertrand is nu in balbezit. Bosek verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Sánchez is nu in balbezit. Sánchez Sánchez geeft een hoge lob. Chiarelli bokst de bal weg.

25e minuut.
Tekerlek passt de bal zonder na te denken. Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehtinski passt de bal met de wreef. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ruiz Moñino speelt de bal door. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek met een sublieme pass. Bosek rent richting de bal. Bosek haalt uit met een fantastische trap. Chiarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zehtinski rent richting de bal. Zehtinski draait met de bal, schiet en ... Chiarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - klepacze 0:2

31e minuut.
Đức Anh speelt de bal door. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek passt de bal zonder na te denken. Zehtinski rent richting de bal. Zehtinski draait met de bal, schiet en ... Chiarelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 52%, klepacze 48%.
Skazani na Sukcezz - klepacze 0:2

49e minuut.
Ruiz Moñino rent richting de bal. Ruiz Moñino geeft de bal voor. Zubieta probeert de bal aan de voet te houden. Zehtinski rent richting de bal. Zehtinski schiet op doel. Chiarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Małyszka met de inworp. Sánchez Sánchez rent richting de bal. Met opzet legt Bertrand zijn tegenspeler op de grond. Sánchez Sánchez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sánchez Sánchez kan niet meer verder spelen. Babinowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Zubieta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bayraktar de bal onder controle te krijgen. Chyłek geeft de bal voor. Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehtinski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Maliszewski geeft de bal voor. Ruiz Moñino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel begaat een overtreding. Hinkel krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Qarabəyli met een sublieme pass. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek passt de bal met de wreef. Bosek is nu in balbezit. Bosek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lenneblad onderschept slim de pass. Lenneblad probeert naar een medespeler te passen. Zehtinski is nu in balbezit. Zehtinski haalt uit met een fantastische trap. Chiarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bayraktar met een sublieme pass. Daar is Gostomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Qarabəyli zijn tegenspeler op de grond. Qarabəyli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 58%, klepacze 42%.
Skazani na Sukcezz - klepacze 0:2