Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mostki 2007 Wiejski K. S.
WŁASNE 3-5-2 Tactiek nowa
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
0 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen solid


12e minuut.
Dominguez is nu in balbezit. Ghiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţulescu geeft een hoge lob. Virransaari heeft problemen om de bal te vangen. Virransaari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dożężka speelt de bal door. Możejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Możejko geeft een hoge lob. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Nordeide is nu in balbezit. Karotka onderschept slim de pass. Karotka geeft een lange en hoge pass. Virransaari rent richting de bal. Virransaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - Wiejski K. S. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 55%, Wiejski K. S. 45%.
KS Mostki 2007 - Wiejski K. S. 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Geshev de bal. Kuryluk begaat een overtreding. Geshev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karotka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hekert heeft problemen om de bal te vangen. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Adler komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Šinor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari passt de bal met de wreef. Karotka is nu in balbezit. Karotka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fita komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Sobolewski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Isbrandt passt de bal zonder na te denken. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baiocchino. Baiocchino krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Sobolewski is nu in balbezit. Fita onderschept slim de pass. Fita passt de bal zonder na te denken. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 62%, Wiejski K. S. 38%.
KS Mostki 2007 - Wiejski K. S. 0:1