Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skute Psy Torcida Zabrze
egon1 Tactiek MG VI
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
22 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 51.9
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Stein kopt de bal weg. Kullerkupp heeft problemen om de bal te vangen. Gambirasi rent richting de bal. Gambirasi geeft de bal voor. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zé Pequeno is nu in balbezit. Kullerkupp met een sublieme pass. Purús is nu in balbezit. Purús geeft de bal voor. Stein springt en kopt de bal. Drozdov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Verlengia verovert de bal door een tackle van achteren. Verlengia geeft de bal voor. Katsoulas controleert de bal met de borst. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sarajlić speelt de bal door. Daar is Montaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Madar passt de bal in één keer door. Kasterpalu is nu in balbezit. Kasterpalu passt de bal in één keer door. Purús geeft de bal voor. Stein springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Torcida Zabrze 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Sarajlić de bal. Zawiślak verovert de bal door een tackle van achteren. Madar begaat een overtreding. Madar krijgt een gele kaart. Zawiślak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Martic neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Jaskółka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Martic rent richting de bal. Martic speelt de bal door. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Purús controleert de bal met de borst. Purús speelt de bal door. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. Drozdov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Torcida Zabrze 2:0

35e minuut.
Katan is nu in balbezit. Katan geeft de bal voor. Zawiślak kopt de bal weg. Krupski heeft problemen om de bal te vangen. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu geeft een hoge lob. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Gornostaev verovert de bal door een tackle van achteren. Kasterpalu geeft de bal voor. Drozdov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gornostaev is nu in balbezit. Stein onderschept slim de pass. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Torcida Zabrze 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 49%, Torcida Zabrze 51%.
Skute Psy - Torcida Zabrze 3:0

46e minuut.
Roosileht passt de bal met de wreef. Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu geeft de bal voor. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ... Drozdov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stein is nu in balbezit. Süreç legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stein raakt geblesseerd tijdens het duel. Stein legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Drozdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Torcida Zabrze 4:0

47e minuut.
Süreç bereikt de bal nog maar net als eerste. Süreç geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasterpalu met de inworp. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Torcida Zabrze 5:0

49e minuut.
Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Kullerkupp is nu in balbezit. Roosileht schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roosileht krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kasterpalu met een sublieme pass. Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp met een sublieme pass. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. Drozdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Verlengia geeft de bal voor. Katsoulas kopt de bal weg. Gambirasi met een sublieme pass. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap. Drozdov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Torcida Zabrze 6:0

59e minuut.
Madar rent richting de bal. Verlengia bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar begaat een overtreding. Madar krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Daar is Roosileht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kullerkupp is nu in balbezit. Gambirasi met een sublieme pass. Kasterpalu is nu in balbezit. Kasterpalu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gambirasi met een sublieme pass. Kasterpalu is nu in balbezit. Kasterpalu met een sublieme pass. Purús geeft een lange en hoge pass. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal. Drozdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gornostaev kopt de bal weg. Kasterpalu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Martic passt de bal zonder na te denken. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski passt de bal met de wreef. Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Purús verovert de bal door een tackle van achteren. Purús speelt de bal door. Kasterpalu speelt de bal door. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Verlengia onderschept slim de pass. Verlengia met een sublieme pass. Krupski is nu in balbezit. Krupski haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Torcida Zabrze 6:1

80e minuut.
Zawiślak is nu in balbezit. Krupski is nu in balbezit. Zawiślak rent richting de bal. Krupski rent richting de bal. Krupski draait met de bal, schiet en ... Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Kasterpalu met een snelle inworp. Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp geeft de bal voor. Zé Pequeno verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Katsoulas speelt de bal door. Hildrum is nu in balbezit. Hildrum geeft de bal voor. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... Drozdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 47%, Torcida Zabrze 53%.
Skute Psy - Torcida Zabrze 6:1