Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skazani na Sukcezz f1 blue
klasyk Tactiek LECH
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski passt de bal zonder na te denken. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel schiet op doel. Sanzovo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hinkel is nu in balbezit. Bayraktar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan onderschept slim de pass. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. Sanzovo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bayraktar onderschept slim de pass. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Łożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bayraktar onderschept slim de pass. Bayraktar draait met de bal, schiet en ... Sanzovo bokst de bal weg. Gostomski rent richting de bal. Gostomski passt de bal met de wreef. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Metidieri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - f1 blue 1:0

15e minuut.
Maliszewski met een snelle inworp. Küntzel is nu in balbezit. Küntzel passt de bal met de wreef. Buzinas is nu in balbezit. Buzinas geeft een lange en hoge pass. Chiarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zubieta kan de bal niet met de borst controleren. Truyen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon begaat een overtreding. Maliszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maliszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hinkel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mertens passt de bal met de wreef. Freese rent richting de bal. Cisak speelt de bal door. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cisak onderschept slim de pass. Cisak passt de bal in één keer door. Maliszewski speelt de bal door. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel schiet op doel. Sanzovo bokst de bal weg.

26e minuut.
Fellaini speelt de bal door. Lenneblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenneblad passt de bal zonder na te denken. Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Buzinas geeft de bal voor. Lenneblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Truyen verovert de bal door een tackle van achteren. Truyen haalt uit met een fantastische trap. Chiarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

39e minuut.
Truyen passt de bal zonder na te denken. Küntzel probeert naar een medespeler te passen. Mertens rent richting de bal. Mertens draait met de bal, schiet en ... Chiarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skazani na Sukcezz - f1 blue 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 47%, f1 blue 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skazani na Sukcezz - f1 blue 1:1

47e minuut.
Daar is Bayraktar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayraktar probeert naar een medespeler te passen. Ogar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel onderschept slim de pass. Hinkel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Freese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mertens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dakessyan met een snel genomen vrije trap. Mertens is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buzinas zal de hoekschop nemen. Truyen kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Chiarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Buzinas passt de bal met de wreef. Truyen is nu in balbezit. Mertens rent richting de bal. Mertens schiet op doel. Chiarelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - f1 blue 1:2

68e minuut.
Gostomski is nu in balbezit. Gostomski passt de bal zonder na te denken. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skazani na Sukcezz - f1 blue 2:2

70e minuut.
Inworp. Bradu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar passt de bal in één keer door. Gostomski met een sublieme pass. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Fellaini rent richting de bal. Zubieta onderschept slim de pass. Zubieta met een sublieme pass. Hinkel rent richting de bal. Hinkel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bertrand geeft een hoge lob. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar passt de bal zonder na te denken. Hinkel rent richting de bal. Hinkel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - f1 blue 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 37%, f1 blue 63%.
Skazani na Sukcezz - f1 blue 3:2