Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mostki 2007 Skute Psy
WŁASNE 3-5-2 Tactiek egon1
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 53.8
goed Schieten zeer goed
matig Passen formidabel
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Purús de bal. Purús geeft een hoge lob. Stein springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Purús geeft een lange en hoge pass. Daar is Nordeide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - Skute Psy 0:1

18e minuut.
Gambirasi rent richting de bal. Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp passt de bal in één keer door. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Adler kopt de bal weg. Gambirasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambirasi passt de bal met de wreef. Purús is nu in balbezit. Purús geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Purús is nu in balbezit. Purús geeft de bal voor. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 58%, Skute Psy 42%.
KS Mostki 2007 - Skute Psy 0:1

47e minuut.
Gajek speelt de bal door. Purús rent richting de bal. Purús geeft een hoge lob. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - Skute Psy 0:2

53e minuut.
Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft een lange en hoge pass. Aldea probeert de bal met de borst te controleren. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Montaña kopt de bal weg. Daar is Aldea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldea speelt de bal door. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Psimopoulos komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gambirasi is nu in balbezit. Gambirasi geeft de bal voor. Hekert rent richting de bal. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein haalt uit met een fantastische trap. Słoniak bokst de bal weg.

66e minuut.
Montaña geeft een lange en hoge pass. Kilimcioğlu geeft een hoge lob. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Psimopoulos rent richting de bal. Psimopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Engel speelt de bal door. Psimopoulos rent richting de bal. Psimopoulos passt de bal in één keer door. Adler rent richting de bal. Adler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Hekert geeft de bal voor. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yenigün de bal. Yenigün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Kasterpalu de bal. Yenigün verovert de bal door een tackle van achteren. Yenigün speelt de bal door. Adler is nu in balbezit. Adler draait met de bal, schiet en ... Jaskółka bokst de bal weg.

86e minuut.
Gajek heeft problemen om de bal te vangen. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel passt de bal zonder na te denken. Psimopoulos rent richting de bal. Psimopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 42%, Skute Psy 58%.
KS Mostki 2007 - Skute Psy 0:2