Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skute Psy KS Mostki 2007
egon1 Tactiek WŁASNE 3-5-2
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 45.7
solide Schieten solide
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Kuryluk probeert naar een medespeler te passen. Dominguez is nu in balbezit. Gajek begaat een overtreding. Gajek krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu passt de bal in één keer door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Kuryluk de bal. Kuryluk passt de bal zonder na te denken. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Montaña de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Aldea met een snelle inworp. Dominguez rent richting de bal. Dominguez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sarajlić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - KS Mostki 2007 0:1

24e minuut.
Kuryluk met een sublieme pass. Engel is nu in balbezit. Engel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dominguez de bal. Dominguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Słoniak trapt de bal weg. Psimopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Gajek de bal. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - KS Mostki 2007 0:2

32e minuut.
Psimopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Psimopoulos passt de bal met de wreef. Yenigün bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez schiet op doel. Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - KS Mostki 2007 0:3

34e minuut.
Yenigün met een snelle inworp. Klungelig pakt Engel de bal. Engel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Psimopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psimopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Purús is nu in balbezit. Purús passt de bal in één keer door. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel. Słoniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Yenigün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenigün passt de bal zonder na te denken. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez schiet op doel. Jaskółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - KS Mostki 2007 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 64%, KS Mostki 2007 36%.
Skute Psy - KS Mostki 2007 0:4

47e minuut.
Daar is Nordeide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordeide met een sublieme pass. Daar is Psimopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert is nu in balbezit. Aldea probeert naar een medespeler te passen. Dominguez rent richting de bal. Dominguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Buitenspel voor Stein. Goede buitenspelval van de verdediging. Adler komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Engel is nu in balbezit. Engel met een sublieme pass. Dominguez rent richting de bal. Dominguez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hildrum de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Stein kopt de bal weg. Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobolewski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp passt de bal in één keer door. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft een hoge lob. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kuryluk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler passt de bal met de wreef. Dominguez rent richting de bal. Dominguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Adler passt de bal zonder na te denken. Dominguez is nu in balbezit. Dominguez geeft een hoge lob. Adler rent richting de bal. Adler schiet op doel. Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 64%, KS Mostki 2007 36%.
Skute Psy - KS Mostki 2007 0:4