Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiejski K. S. Torcida Zabrze
nowa Tactiek MG VI
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.2 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Crişan speelt de bal door. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari passt de bal met de wreef. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Geshev de bal onder controle te krijgen. Katan met een sublieme pass. Castellano controleert de bal met de borst. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zawiślak rent richting de bal. Bielikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Verlengia probeert naar een medespeler te passen. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski schiet op doel. Moravský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Martic passt de bal in één keer door. Zawiślak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Możejko. Zawiślak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zawiślak kan niet meer verder spelen. Logaridis komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev passt de bal zonder na te denken. Martic geeft een lange en hoge pass. Krupski rent richting de bal. Krupski haalt uit met een fantastische trap. Moravský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dożężka de bal. Dożężka passt de bal in één keer door. Katan geeft een lange en hoge pass. Logaridis maakt een snoekduik en kopt de bal. Moravský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Moravský speelt de bal door. Šinor kopt de bal weg. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari schiet op doel. Drozdov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 45%, Torcida Zabrze 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiejski K. S. - Torcida Zabrze 0:0

47e minuut.
Verlengia passt de bal zonder na te denken. Martic met een sublieme pass. Możejko is nu in balbezit. Logaridis onderschept slim de pass. Logaridis draait met de bal, schiet en ... Moravský bokst de bal weg.

54e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano geeft een hoge lob. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel. Drozdov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Torcida Zabrze 1:0

60e minuut.
Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt met een sublieme pass. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Torcida Zabrze 2:0

61e minuut.
Crişan geeft een lange en hoge pass. Virransaari kopt de bal weg. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Możejko kopt de bal weg. Crişan geeft een hoge lob. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari draait met de bal, schiet en ... Drozdov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Torcida Zabrze 3:0

70e minuut.
Virransaari is nu in balbezit. Roosileht legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Virransaari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Virransaari neemt zijn aanloop. Drozdov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Torcida Zabrze 4:0

75e minuut.
Verlengia geeft een lange en hoge pass. Możejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Możejko geeft een lange en hoge pass. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt schiet op doel. Drozdov bokst de bal weg. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Torcida Zabrze 5:0

81e minuut.
Lamka geeft de bal voor. Geshev kopt de bal weg. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt geeft een hoge lob. Virransaari springt en kopt de bal. Drozdov bokst de bal weg.

87e minuut.
Virransaari rent richting de bal. Virransaari geeft de bal voor. Klungelig pakt Zé Pequeno de bal. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - Torcida Zabrze 6:0

90e minuut.
Możejko rent richting de bal. Krupski rent richting de bal. Możejko onderschept slim de pass. Możejko geeft een hoge lob. Virransaari maakt een snoekduik en kopt de bal. Drozdov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 27%, Torcida Zabrze 73%.
Wiejski K. S. - Torcida Zabrze 6:0