Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nigdy Nie Zatarci klepacze
Normal Tactiek eksp2b
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 43.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen solide


10e minuut.
Małyszka rent richting de bal. Małyszka probeert naar een medespeler te passen. Chyłek met een sublieme pass. Bobeda rent richting de bal. Bobeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - klepacze 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Witucki de bal. Qarabəyli onderschept slim de pass. Qarabəyli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bobeda de bal. Bobeda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - klepacze 0:2

13e minuut.
Qarabəyli is nu in balbezit. Qarabəyli passt de bal met de wreef. Bobeda heeft problemen om de bal te vangen. Bobeda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nowicki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - klepacze 0:3

14e minuut.
Witucki speelt de bal door. Maczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda onderschept slim de pass. Bobeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - klepacze 0:4

20e minuut.
Babinowski speelt de bal door. Tarnowski speelt de bal door. Tekerlek kopt de bal weg. Bobeda is nu in balbezit. Bobeda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Tarnowski trapt de bal weg van het doel. Małyszka kopt de bal weg. Daar is Qarabəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qarabəyli schiet op doel. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babinowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bobeda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Tarnowski trapt de bal weg. Chyłek kan de bal niet met de borst controleren. Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Babinowski met een sublieme pass. Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli passt de bal zonder na te denken. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Pereszlucha de bal. Chyłek verovert de bal door een tackle van achteren. Qarabəyli met een sublieme pass. Bobeda rent richting de bal. Bobeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Małyszka passt de bal met de wreef. Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Qarabəyli probeert naar een medespeler te passen. Bobeda rent richting de bal. Bobeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Babinowski passt de bal zonder na te denken. Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli met een sublieme pass. Bobeda is nu in balbezit. Bobeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bobeda rent richting de bal. Tekerlek heeft problemen om de bal te vangen. Tekerlek geeft een hoge lob. Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Goździejewski probeert de bal aan de voet te houden. Qarabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabəyli geeft de bal voor. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Tekerlek verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlek geeft de bal voor. Nowicki is nu in balbezit. Bobeda onderschept slim de pass. Bobeda haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 77%, klepacze 23%.
FC Nigdy Nie Zatarci - klepacze 0:4

48e minuut.
Tekerlek verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlek passt de bal zonder na te denken. Nowicki speelt de bal door. Bobeda rent richting de bal. Bobeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Walaszek passt de bal met de wreef. Chyłek speelt de bal door. Qarabəyli is nu in balbezit. Qarabəyli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Walaszek geeft een lange en hoge pass. Graczyk rent richting de bal. Graczyk geeft een hoge lob. Qarabəyli is nu in balbezit. Qarabəyli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tekerlek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Qarabəyli heeft problemen om de bal te vangen. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tarnowski niet meer kan verder spelen. Gręda komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Goździejewski is nu in balbezit. Babinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Babinowski speelt de bal door. Qarabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabəyli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chyłek passt de bal zonder na te denken. Tekerlek heeft problemen om de bal te vangen. Tekerlek met een sublieme pass. Qarabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabəyli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bobeda speelt de bal door. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Qarabəyli heeft problemen om de bal te vangen. Qarabəyli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Witucki speelt de bal door. Maczkowski is nu in balbezit. Dobosz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dobosz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Maczkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Maczkowski kan niet meer verder spelen.

75e minuut.
Qarabəyli is nu in balbezit. Qarabəyli passt de bal met de wreef. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda draait met de bal, schiet en ... Gręda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - klepacze 0:5

78e minuut.
Chyłek rent richting de bal. Pereszlucha rent richting de bal. Chyłek onderschept slim de pass. Chyłek met een sublieme pass. Qarabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chyłek rent richting de bal. Niedbała rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tekerlek. Tekerlek krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Tekerlek speelt de bal door. Qarabəyli met een sublieme pass. Klungelig pakt Bobeda de bal. Bobeda draait met de bal, schiet en ... Nowicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 70%, klepacze 30%.
FC Nigdy Nie Zatarci - klepacze 0:5