Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klepacze FC Nigdy Nie Zatarci
eksp2b Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
17% Spel op eigen helft 83%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 20.9
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Qarabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabəyli speelt de bal door. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 1:0

4e minuut.
Qarabəyli is nu in balbezit. Qarabəyli passt de bal zonder na te denken. Bosek is nu in balbezit. Bosek draait met de bal, schiet en ... Nowicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 2:0

8e minuut.
Goździejewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babinowski met een snelle inworp. Chyłek rent richting de bal. Chyłek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chyłek passt de bal in één keer door. Qarabəyli rent richting de bal. Pereszlucha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereszlucha krijgt een gele kaart. Qarabəyli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Nowicki met een harde bal richting middenveld. Qarabəyli kopt de bal weg. Niedbała heeft problemen om de bal te vangen. Bosek rent richting de bal. Bosek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 3:0

12e minuut.
Inworp. Tekerlek met de inworp. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek passt de bal in één keer door. Qarabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 4:0

14e minuut.
Tarnowski met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Tekerlek de bal onder controle te krijgen. Tekerlek passt de bal met de wreef. Bosek rent richting de bal. Bosek schiet op doel. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 5:0

20e minuut.
Tekerlek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Qarabəyli de bal. Qarabəyli speelt de bal door. Bosek rent richting de bal. Bosek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 6:0

21e minuut.
Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli passt de bal met de wreef. Bosek is nu in balbezit. Bosek draait met de bal, schiet en ... Tarnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 7:0

29e minuut.
Nowicki heeft problemen om de bal te vangen. Walaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek verovert de bal door een tackle van achteren. Bosek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 8:0

30e minuut.
Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek passt de bal zonder na te denken. Qarabəyli is nu in balbezit. Qarabəyli draait met de bal, schiet en ... Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 9:0

32e minuut.
Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek is nu in balbezit. Bosek passt de bal in één keer door. Qarabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabəyli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Małyszka geeft een lange en hoge pass. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski geeft een hoge lob. Bosek rent richting de bal. Bosek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 10:0

36e minuut.
Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Chyłek met een sublieme pass. Qarabəyli met een sublieme pass. Daar is Bosek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosek haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski bokst de bal weg.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarnowski trapt de bal weg. Tekerlek kopt de bal weg. Bosek is nu in balbezit. Bosek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Qarabəyli met een sublieme pass. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek passt de bal in één keer door. Qarabəyli is nu in balbezit. Qarabəyli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 12%, FC Nigdy Nie Zatarci 88%.
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 10:0

49e minuut.
Qarabəyli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bosek de bal. Niedbała is nu in balbezit. Bosek onderschept slim de pass. Bosek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Qarabəyli speelt de bal door. Chyłek rent richting de bal. Chyłek passt de bal zonder na te denken. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Qarabəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qarabəyli probeert naar een medespeler te passen. Bosek rent richting de bal. Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Chyłek is nu in balbezit. Chyłek probeert naar een medespeler te passen. Tekerlek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bosek de bal. Bosek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 11:0

61e minuut.
Pereszlucha heeft problemen om de bal te vangen. Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli probeert naar een medespeler te passen. Bosek is nu in balbezit. Bosek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tekerlek speelt de bal door. Qarabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabəyli passt de bal zonder na te denken. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Małyszka probeert naar een medespeler te passen. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Bosek is nu in balbezit. Bosek schiet op doel. Tarnowski bokst de bal weg.

71e minuut.
Babinowski met een snelle inworp. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek geeft de bal voor. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Chyłek met een sublieme pass. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek probeert naar een medespeler te passen. Bosek rent richting de bal. Bosek draait met de bal, schiet en ... Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek speelt de bal door. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Walaszek heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Babinowski is nu in balbezit. Babinowski passt de bal in één keer door. Stańko geeft een lange en hoge pass. Bosek kopt de bal weg. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Stańko rent richting de bal. Stańko geeft een lange en hoge pass. Tekerlek kopt de bal weg. Daar is Bosek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosek draait met de bal, schiet en ... Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 23%, FC Nigdy Nie Zatarci 77%.
klepacze - FC Nigdy Nie Zatarci 11:0