Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skute Psy Skazani na Sukcezz
egon1 Tactiek klasyk
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten solid
formidable Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Gostomski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinkel rent richting de bal. Madar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hinkel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hinkel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Skazani na Sukcezz 0:1

4e minuut.
Purús is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertrand. Purús is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gambirasi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stein springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bayraktar passt de bal met de wreef. Kasterpalu is nu in balbezit. Gostomski verovert de bal door een tackle van achteren. Gostomski geeft een lange en hoge pass. Hinkel maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kronkamp rent richting de bal. Kronkamp geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purús zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kullerkupp geeft een hoge lob. Chiarelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skute Psy - Skazani na Sukcezz 1:1

12e minuut.
Klungelig pakt Maliszewski de bal. Maliszewski geeft een hoge lob. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Skazani na Sukcezz 1:2

21e minuut.
Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski onderschept slim de pass. Maliszewski passt de bal zonder na te denken. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Zubieta onderschept slim de pass. Zubieta geeft de bal voor. Katsoulas rent richting de bal. Katsoulas geeft de bal voor. Stein krijgt zijn hoofd ertegen. Chiarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Katsoulas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thery komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Maliszewski speelt de bal door. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel passt de bal met de wreef. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Skazani na Sukcezz 1:3

45e minuut.
Montaña rent richting de bal. Montaña geeft een lange en hoge pass. Daar is Zubieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 60%, Skazani na Sukcezz 40%.
Skute Psy - Skazani na Sukcezz 1:3

48e minuut.
Zubieta speelt de bal door. Gambirasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cisak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Kullerkupp passt de bal in één keer door. Zubieta verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kasterpalu neemt de hoekschop. Stein krijgt zijn hoofd ertegen. Chiarelli bokst de bal weg.

64e minuut.
Kullerkupp passt de bal in één keer door. Kasterpalu is nu in balbezit. Kasterpalu met een sublieme pass. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chiarelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Maliszewski passt de bal zonder na te denken. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar passt de bal in één keer door. Gostomski rent richting de bal. Gostomski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Hinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayraktar is nu in balbezit. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar passt de bal met de wreef. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski geeft een lange en hoge pass. Montaña verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gostomski zal de hoekschop nemen. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 59%, Skazani na Sukcezz 41%.
Skute Psy - Skazani na Sukcezz 1:3