Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f1 blue KS Mostki 2007
LECH Tactiek WŁASNE 3-5-2
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 44.9
very good Schieten solid
solid Passen average
excellent Verdedigen adequate


21e minuut.
Kilimcioğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fellaini met een snelle inworp. Dakessyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Küntzel geeft een hoge lob. Kilimcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens verovert de bal door een tackle van achteren. Mertens haalt uit met een fantastische trap. Słoniak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - KS Mostki 2007 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Psimopoulos de bal. Metidieri verovert de bal door een tackle van achteren. Engel verovert de bal door een tackle van achteren. Psimopoulos rent richting de bal. Psimopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Buzinas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Truyen de bal. Truyen passt de bal met de wreef. Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Engel speelt de bal door. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez passt de bal met de wreef. Psimopoulos rent richting de bal. Psimopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f1 blue - KS Mostki 2007 1:1

43e minuut.
Baiocchino onderschept slim de pass. Buzinas verovert de bal door een tackle van achteren. Buzinas passt de bal zonder na te denken. Mertens is nu in balbezit. Mertens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Engel kopt de bal weg. Psimopoulos rent richting de bal. Ogar verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dominguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f1 blue 59%, KS Mostki 2007 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f1 blue - KS Mostki 2007 1:1

53e minuut.
Nordeide rent richting de bal. Fellaini onderschept slim de pass. Fellaini geeft een lange en hoge pass. Buzinas springt en kopt de bal. Truyen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
f1 blue - KS Mostki 2007 2:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adler komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Sobolewski komt het veld opgelopen. Fellaini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobolewski geeft een lange en hoge pass. Adler rent richting de bal. Ogar onderschept slim de pass. Ogar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea probeert naar een medespeler te passen. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez schiet op doel. Sanzovo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Bradu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f1 blue 47%, KS Mostki 2007 53%.
f1 blue - KS Mostki 2007 2:1