Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mostki 2007 f1 blue
WŁASNE 3-5-2 Tactiek LECH
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 56
solide Schieten solide
matig Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Dominguez passt de bal zonder na te denken. Psimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri rent richting de bal. Psimopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Psimopoulos schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Fellaini geeft een lange en hoge pass. Hekert heeft problemen om de bal te vangen. Mertens is nu in balbezit. Mertens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mostki 2007 - f1 blue 0:1

21e minuut.
Buzinas verovert de bal door een tackle van achteren. Buzinas probeert naar een medespeler te passen. Mertens rent richting de bal. Mertens haalt uit met een fantastische trap. Słoniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Buzinas heeft problemen om de bal te vangen. Yenigün rent richting de bal. Yenigün passt de bal in één keer door. Psimopoulos rent richting de bal. Psimopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fellaini passt de bal in één keer door. Truyen rent richting de bal. Truyen passt de bal in één keer door. Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Nordeide geeft een lange en hoge pass. Dominguez is nu in balbezit. Chambon onderschept slim de pass. Chambon geeft een hoge lob. Truyen rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klag komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 36%, f1 blue 64%.
KS Mostki 2007 - f1 blue 0:1

52e minuut.
Baiocchino rent richting de bal. Buzinas verovert de bal door een tackle van achteren. Buzinas passt de bal zonder na te denken. Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens draait met de bal, schiet en ... Słoniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Fellaini rent richting de bal. Fellaini passt de bal in één keer door. Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adler komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobolewski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Fellaini speelt de bal door. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Mertens de bal. Mertens draait met de bal, schiet en ... Słoniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mostki 2007 53%, f1 blue 47%.
KS Mostki 2007 - f1 blue 0:1