Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klepacze Torcida Zabrze
eksp2b Tactiek MG VI
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Katan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehtinski verovert de bal door een tackle van achteren. Zehtinski met een sublieme pass. Bosek rent richting de bal. Bosek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Ruiz Moñino rent richting de bal. Zawiślak verovert de bal door een tackle van achteren. Qarabəyli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qarabəyli krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Doeltrap. Vitelki met een harde bal richting middenveld. Zehtinski speelt de bal door. Bosek is nu in balbezit. Bosek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Torcida Zabrze 1:0

10e minuut.
Bobeda heeft problemen om de bal te vangen. Bobeda speelt de bal door. Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek rent richting de bal. Bosek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Katan rent richting de bal. Zehtinski onderschept slim de pass. Zehtinski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gornostaev de bal. Bobeda rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Zawiślak is nu in balbezit. Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic passt de bal in één keer door. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ruiz Moñino geeft een hoge lob. Zehtinski kopt de bal weg. Bosek heeft problemen om de bal te vangen. Bobeda is nu in balbezit. Bobeda draait met de bal, schiet en ... Drozdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Roosileht passt de bal in één keer door. Katan rent richting de bal. Katan met een sublieme pass. Krupski is nu in balbezit. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sánchez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Sánchez passt de bal zonder na te denken. Qarabəyli speelt de bal door. Bosek is nu in balbezit. Bosek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bobeda passt de bal in één keer door. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Süreç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek verovert de bal door een tackle van achteren. Bosek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Chyłek passt de bal zonder na te denken. Sánchez Sánchez rent richting de bal. Sánchez Sánchez passt de bal zonder na te denken. Bobeda rent richting de bal. Bobeda schiet op doel. Drozdov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 41%, Torcida Zabrze 59%.
klepacze - Torcida Zabrze 1:0

47e minuut.
Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli geeft een lange en hoge pass. Sánchez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Sánchez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Torcida Zabrze 2:0

52e minuut.
Đức Anh geeft een lange en hoge pass. Süreç heeft problemen om de bal te vangen. Bosek kopt de bal weg. Süreç rent richting de bal. Bobeda verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babinowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sánchez Sánchez met een sublieme pass. Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli passt de bal in één keer door. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek haalt uit met een fantastische trap. Drozdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Roosileht is nu in balbezit. Roosileht passt de bal zonder na te denken. Zé Pequeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski onderschept slim de pass. Babinowski geeft een lange en hoge pass. Drozdov bokst de bal weg. Bobeda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klepacze - Torcida Zabrze 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klepacze 43%, Torcida Zabrze 57%.
klepacze - Torcida Zabrze 3:0