Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torcida Zabrze klepacze
MG VI Tactiek eksp2b
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 55
solide Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verlengia geeft een hoge lob. Zawiślak krijgt zijn hoofd ertegen. Vitelki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - klepacze 1:0

11e minuut.
Zehtinski passt de bal met de wreef. Bosek rent richting de bal. Bosek passt de bal zonder na te denken. Bobeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Süreç de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zehtinski neemt de hoekschop. Bobeda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torcida Zabrze - klepacze 1:1

21e minuut.
Bobeda draait met de bal, schiet en ... Gornostaev probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tekerlek zal de hoekschop nemen. Bobeda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Qarabəyli is nu in balbezit. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek geeft een lange en hoge pass. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Drozdov met een harde bal richting middenveld. Zehtinski kopt de bal weg. Bosek rent richting de bal. Bosek geeft een hoge lob. Bobeda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - klepacze 1:2

30e minuut.
Martic geeft de bal voor. Đức Anh kan de bal niet met de borst controleren. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski onderschept slim de pass. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Zabrze 59%, klepacze 41%.
Torcida Zabrze - klepacze 1:2

46e minuut.
Zehtinski met een sublieme pass. Chyłek speelt de bal door. Bosek is nu in balbezit. Klungelig pakt Bobeda de bal. Bobeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bosek passt de bal met de wreef. Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli geeft de bal voor. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Qarabəyli probeert naar een medespeler te passen. Zehtinski is nu in balbezit. Zehtinski speelt de bal door. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Lamka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekerlek probeert naar een medespeler te passen. Bobeda is nu in balbezit. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Đức Anh kopt de bal weg. Małyszka heeft problemen om de bal te vangen. Małyszka geeft een hoge lob. Martic rent richting de bal. Martic geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gornostaev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szotyori komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarabəyli is nu in balbezit. Zawiślak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zawiślak krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Đức Anh kopt de bal weg. Zehtinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehtinski passt de bal met de wreef. Daar is Bosek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosek haalt uit met een fantastische trap. Drozdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek passt de bal zonder na te denken. Zehtinski met een sublieme pass. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Inworp. Tekerlek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qarabəyli probeert naar een medespeler te passen. Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek haalt uit met een fantastische trap. Drozdov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Zabrze 62%, klepacze 38%.
Torcida Zabrze - klepacze 1:2