Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiejski K. S. FC Nigdy Nie Zatarci
nowa Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 19.3
excellent Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Fierka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt speelt de bal door. Virransaari rent richting de bal. Virransaari draait met de bal, schiet en ... Gręda bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Walaszek onderschept slim de pass. Karotka onderschept slim de pass. Karotka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Virransaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virransaari draait met de bal, schiet en ... Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Karotka rent richting de bal. Karotka geeft de bal voor. Nowicki heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Goździejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šinor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šinor geeft een lange en hoge pass. Isbrandt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Šinor kopt de bal weg. Klungelig pakt Pereszlucha de bal. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Virransaari de bal. Virransaari passt de bal met de wreef. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Gręda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev geeft een hoge lob. Goździejewski probeert de bal aan de voet te houden. Gręda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gręda niet meer kan verder spelen. Šinor met een snelle inworp. Karotka probeert naar een medespeler te passen. Virransaari heeft problemen om de bal te vangen. Virransaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 1:0

22e minuut.
Ghiţulescu passt de bal in één keer door. Šinor rent richting de bal. Šinor probeert naar een medespeler te passen. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 2:0

27e minuut.
Karotka passt de bal zonder na te denken. Šinor bereikt de bal nog maar net als eerste. Šinor passt de bal zonder na te denken. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 3:0

28e minuut.
Begović is nu in balbezit. Karotka is nu in balbezit. Karotka geeft een lange en hoge pass. Geshev geeft de bal voor. Isbrandt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Pereszlucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari passt de bal met de wreef. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Nowicki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šinor met de inworp. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nowicki trapt de bal weg van het doel. Karotka kopt de bal weg. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Niedbała rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šinor. Niedbała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niedbała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev geeft de bal voor. Virransaari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 4:0

34e minuut.
Šinor bereikt de bal nog maar net als eerste. Šinor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pereszlucha de bal. Virransaari rent richting de bal. Virransaari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan geeft de bal voor. Geshev probeert naar een medespeler te passen. Virransaari rent richting de bal. Virransaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 16%, FC Nigdy Nie Zatarci 84%.
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 5:0

54e minuut.
Šinor geeft de bal voor. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt geeft een lange en hoge pass. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 6:0

55e minuut.
Fierka is nu in balbezit. Šinor onderschept slim de pass. Šinor speelt de bal door. Klungelig pakt Virransaari de bal. Virransaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 7:0

56e minuut.
Witucki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nowicki de bal. Nowicki met een sublieme pass. Klungelig pakt Virransaari de bal. Virransaari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Geshev met een sublieme pass. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt passt de bal in één keer door. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 8:0

61e minuut.
Karotka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacMunn komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Šinor kopt de bal weg. Walaszek controleert de bal met de borst. Niedbała is nu in balbezit. Isbrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Isbrandt schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 9:0

64e minuut.
Walaszek geeft een lange en hoge pass. Šinor is nu in balbezit. Šinor probeert naar een medespeler te passen. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Šinor geeft een hoge lob. Isbrandt kopt de bal weg. Pereszlucha heeft problemen om de bal te vangen. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 10:0

68e minuut.
Geshev is nu in balbezit. Geshev passt de bal zonder na te denken. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Walaszek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Crişan geeft een hoge lob. Isbrandt controleert de bal met de borst. Isbrandt passt de bal in één keer door. Virransaari rent richting de bal. Virransaari schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Witucki geeft de bal voor. Geshev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geshev met een sublieme pass. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Geshev rent richting de bal. Geshev geeft de bal voor. Klungelig pakt Nowicki de bal. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 11:0

80e minuut.
Geshev met de inworp. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pereszlucha krijgt een gele kaart. Virransaari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Virransaari neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 12:0

81e minuut.
Virransaari onderschept slim de pass. Virransaari geeft een lange en hoge pass. Daar is Isbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virransaari rent richting de bal. Virransaari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nowicki geeft de bal voor. Inworp. Šinor met de inworp. MacMunn heeft problemen om de bal te vangen. MacMunn geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejski K. S. 15%, FC Nigdy Nie Zatarci 85%.
Wiejski K. S. - FC Nigdy Nie Zatarci 12:0