Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nigdy Nie Zatarci Wiejski K. S.
Normal Tactiek nowa
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 50.1
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Virransaari geeft een lange en hoge pass. Iwaniczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Šinor bereikt de bal nog maar net als eerste. Šinor geeft een lange en hoge pass. Virransaari krijgt zijn hoofd ertegen. Tarnowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Castellano kopt de bal weg. Goździejewski heeft problemen om de bal te vangen. Geshev probeert naar een medespeler te passen. Virransaari controleert de bal met de borst. Virransaari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Goździejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Goździejewski geeft de bal voor. Niedbała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Castellano kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Isbrandt de bal onder controle te krijgen. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari schiet op doel. Tarnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:1

14e minuut.
Dożężka geeft een hoge lob. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goździejewski krijgt een gele kaart. Virransaari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Geshev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Isbrandt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:2

16e minuut.
Geshev geeft de bal voor. Klungelig pakt Nowicki de bal. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:3

18e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano geeft een hoge lob. Virransaari rent richting de bal. Virransaari geeft een lange en hoge pass. Isbrandt maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nowicki kan de bal niet met de borst controleren. Tarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šinor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Virransaari maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Castellano verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev rent richting de bal. Geshev geeft een hoge lob. Isbrandt probeert de bal aan de voet te houden. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev onderschept slim de pass. Geshev passt de bal met de wreef. Virransaari rent richting de bal. Virransaari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:4

28e minuut.
Iwaniczuk passt de bal in één keer door. Niedbała probeert de bal aan de voet te houden. Geshev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Virransaari de bal. Virransaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:5

29e minuut.
Šinor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šinor speelt de bal door. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:6

35e minuut.
Ghiţulescu is nu in balbezit. Ghiţulescu geeft de bal voor. Iwaniczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Isbrandt geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geshev neemt de hoekschop. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walaszek kopt de bal weg. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Virransaari is nu in balbezit. Virransaari geeft een lange en hoge pass. Iwaniczuk heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goździejewski. Virransaari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castellano met een snel genomen vrije trap. Isbrandt krijgt zijn hoofd ertegen. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Virransaari haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski met een sublieme pass. Šinor kopt de bal weg. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt schiet op doel. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 81%, Wiejski K. S. 19%.
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:7

50e minuut.
Šinor bereikt de bal nog maar net als eerste. Šinor geeft een lange en hoge pass. Nowicki heeft problemen om de bal te vangen. Šinor bereikt de bal nog maar net als eerste. Šinor geeft een lange en hoge pass. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:8

51e minuut.
Ghiţulescu rent richting de bal. Ghiţulescu geeft de bal voor. Isbrandt controleert de bal met de borst. Isbrandt geeft een hoge lob. Virransaari springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:9

55e minuut.
Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu passt de bal in één keer door. Daar is Isbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šinor bereikt de bal nog maar net als eerste. Šinor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tarnowski trapt de bal weg. Šinor kopt de bal weg. Isbrandt speelt de bal door. Virransaari rent richting de bal. Virransaari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tarnowski trapt de bal weg van het doel. Geshev controleert de bal met de borst. Geshev passt de bal met de wreef. Virransaari rent richting de bal. Virransaari geeft een lange en hoge pass. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Isbrandt maakt een snoekduik en kopt de bal. Tarnowski met een sublieme pass. Castellano kopt de bal weg. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Nowicki de bal. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Šinor passt de bal met de wreef. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt passt de bal met de wreef. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt met een sublieme pass. Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari draait met de bal, schiet en ... Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:10

64e minuut.
Możejko rent richting de bal. Możejko passt de bal met de wreef. Šinor speelt de bal door. Klungelig pakt Virransaari de bal. Virransaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Castellano rent richting de bal. Castellano passt de bal in één keer door. Ghiţulescu speelt de bal door. Virransaari rent richting de bal. Virransaari haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:11

67e minuut.
Geshev is nu in balbezit. Castellano rent richting de bal. Castellano speelt de bal door. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:12

73e minuut.
Geshev met de inworp. Castellano is nu in balbezit. Castellano met een sublieme pass. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Geshev probeert de bal aan de voet te houden. Geshev passt de bal zonder na te denken. Virransaari rent richting de bal. Virransaari haalt uit met een fantastische trap. Tarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:13

79e minuut.
Castellano speelt de bal door. Geshev rent richting de bal. Geshev met een sublieme pass. Klungelig pakt Virransaari de bal. Virransaari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:14

81e minuut.
Šinor met de inworp. Isbrandt is nu in balbezit. Iwaniczuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Isbrandt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Virransaari kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:15

83e minuut.
Šinor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castellano is nu in balbezit. Castellano passt de bal zonder na te denken. Isbrandt rent richting de bal. Isbrandt geeft een hoge lob. Paal! Virransaari is nu in balbezit. Virransaari schiet op doel. Tarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:16

84e minuut.
Dożężka geeft een lange en hoge pass. Virransaari kopt de bal weg. Nowicki heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt draait met de bal, schiet en ... Tarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Šinor rent richting de bal. Šinor met een sublieme pass. Virransaari is nu in balbezit. Virransaari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:17

90e minuut.
Ghiţulescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Geshev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geshev met een sublieme pass. Virransaari rent richting de bal. Virransaari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nigdy Nie Zatarci 84%, Wiejski K. S. 16%.
FC Nigdy Nie Zatarci - Wiejski K. S. 0:17