Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juwenia wilcze W Pogoni Za Chlebem 2004
grzesiu Tactiek Rymcymcym
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen good


14e minuut.
Maesen geeft een hoge lob. Borko is nu in balbezit. Borko passt de bal in één keer door. Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak haalt uit met een fantastische trap. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Jepsen geeft een hoge lob. Morel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Melč de bal. Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Millán onderschept slim de pass. Millán met een sublieme pass. Gromek is nu in balbezit. Gromek schiet op doel. Ponce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:1

33e minuut.
Gromek passt de bal met de wreef. Miúra heeft problemen om de bal te vangen. Miúra speelt de bal door. Laszczak is nu in balbezit. Laszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Gromek de bal. Di Cosola rent richting de bal. Gromek verovert de bal door een tackle van achteren. Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 42%, W Pogoni Za Chlebem 2004 58%.
Juwenia wilcze - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:2

51e minuut.
Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Gromek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzyżok. Krzyżok krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Mateescu passt de bal zonder na te denken. Di Cosola rent richting de bal. Gromek onderschept slim de pass. Gromek draait met de bal, schiet en ... Ponce werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Berán geeft een hoge lob. Gromek heeft problemen om de bal te vangen. Di Cosola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Cosola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 53%, W Pogoni Za Chlebem 2004 47%.
Juwenia wilcze - W Pogoni Za Chlebem 2004 0:2