Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Naprzod Lipiny PULP FICTION
stan5a Tactiek as
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
10 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 52
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Sants de bal onder controle te krijgen. Sarov rent richting de bal. Sarov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Eminov probeert de bal aan de voet te houden. Sants is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eminov. Eminov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Martirosyan onderschept slim de pass. Martirosyan passt de bal met de wreef. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu schiet op doel. Miauczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - PULP FICTION 1:0

24e minuut.
Sarov rent richting de bal. Sarov passt de bal zonder na te denken. Grgurić speelt de bal door. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rudas passt de bal zonder na te denken. Marecki is nu in balbezit. Raimo verovert de bal door een tackle van achteren. Raimo draait met de bal, schiet en ... Flocea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Flocea speelt de bal door. Givens kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarov de bal. Sarov geeft de bal voor. Rudas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Sarov speelt de bal door. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo probeert naar een medespeler te passen. Rudas is nu in balbezit. Rudas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Rudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudas geeft een hoge lob. Martirosyan is nu in balbezit. Raimo onderschept slim de pass. Raimo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Givens passt de bal met de wreef. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas passt de bal zonder na te denken. Raimo is nu in balbezit. Raimo schiet op doel. Flocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Rudas probeert naar een medespeler te passen. Tango geeft een lange en hoge pass. Bağcı probeert de bal met de borst te controleren. Raimo rent richting de bal. Raimo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Naprzod Lipiny - PULP FICTION 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 78%, PULP FICTION 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Naprzod Lipiny - PULP FICTION 1:1

54e minuut.
Givens rent richting de bal. Stawowy onderschept slim de pass. Stawowy passt de bal zonder na te denken. Petrunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrunya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Eminov rent richting de bal. Eminov passt de bal zonder na te denken. Dicu is nu in balbezit. Dicu haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - PULP FICTION 2:1

62e minuut.
Givens passt de bal zonder na te denken. Tango probeert naar een medespeler te passen. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas rent richting de bal. Rudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Marecki onderschept slim de pass. Marecki geeft een hoge lob. Dicu kopt de bal weg. Petrunya is nu in balbezit. Petrunya draait met de bal, schiet en ... Miauczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Sants rent richting de bal. Sarov maakt een afschuwelijke overtreding. Sarov krijgt een gele kaart. Sants raakt geblesseerd tijdens het duel. Łatczewski komt het veld opgelopen. Raimo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leszek komt het veld opgelopen. Martirosyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dicu springt en kopt de bal. Łatczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Petrunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrunya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eminov rent richting de bal. Dicu verovert de bal door een tackle van achteren. Dicu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Inworp. Otter met de inworp. Ferris speelt de bal door. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - PULP FICTION 3:1

79e minuut.
Grgurić kopt de bal weg. Tango probeert de bal met de borst te controleren. Rudas rent richting de bal. Leszek is nu in balbezit. Leszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tango met de inworp. Givens speelt de bal door. Daar is Grgurić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grgurić haalt uit met een fantastische trap. Flocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 61%, PULP FICTION 39%.
KS Naprzod Lipiny - PULP FICTION 3:1