Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tępe Białasy Viking Orły
433 Tactiek 4-3-1-2
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 44.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Lukkarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukkarinen met een sublieme pass. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Viking Orły 0:1

11e minuut.
Obšitoš geeft de bal voor. Klungelig pakt Puchalski de bal. Puchalski kopt de bal weg. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Michelin is nu in balbezit. Michelin probeert naar een medespeler te passen. Puchalski is nu in balbezit. Puchalski draait met de bal, schiet en ... Rzeczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Obšitoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquino begaat een overtreding. Obšitoš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harabagiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rzeczkowski rent richting de bal. Puchalski onderschept slim de pass. Puchalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Viking Orły 0:2

38e minuut.
Cartes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lunardello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa schiet op doel. Sibik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tępe Białasy 68%, Viking Orły 32%.
FC Tępe Białasy - Viking Orły 0:2

53e minuut.
Puchalski rent richting de bal. Wieniawa rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Cartes ... Strafschop! Wieniawa raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wieniawa neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Viking Orły 0:3

60e minuut.
Ferdinand probeert de bal aan de voet te houden. Puchalski is nu in balbezit. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Lunardello rent richting de bal. Lunardello geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gray probeert naar een medespeler te passen. Calado rent richting de bal. Michelin maakt een afschuwelijke overtreding. Michelin krijgt een gele kaart. Calado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Calado kan niet meer verder spelen. Foszt komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sibik trapt de bal weg van het doel. Lunardello geeft een lange en hoge pass. Puchalski heeft problemen om de bal te vangen. Lukkarinen geeft een hoge lob. Wieniawa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Obšitoš speelt de bal door. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchalski rent richting de bal. Puchalski schiet op doel. Sibik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Daar is Rzeczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieniawa onderschept slim de pass. Cartes met een sublieme pass. Daar is Wieniawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lunardello kopt de bal weg. Wieniawa is nu in balbezit. Puchalski is nu in balbezit. Puchalski draait met de bal, schiet en ... Sibik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Viking Orły 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tępe Białasy 57%, Viking Orły 43%.
FC Tępe Białasy - Viking Orły 0:4