Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Naprzod Lipiny Viking Orły
stan5a Tactiek 4-3-1-2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 44.4
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Petrunya verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy is nu in balbezit. Stawowy passt de bal in één keer door. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Viking Orły 1:0

2e minuut.
Wieniawa probeert naar een medespeler te passen. Puchalski is nu in balbezit. Wieniawa rent richting de bal. Puchalski rent richting de bal. Puchalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Michelin is nu in balbezit. Otter verovert de bal door een tackle van achteren. Otter met een sublieme pass. Petrunya is nu in balbezit. Petrunya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Viking Orły 2:0

7e minuut.
Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cihan de bal onder controle te krijgen. Petrunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrunya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Viking Orły 3:0

14e minuut.
Sz. Kovács geeft een lange en hoge pass. Otter heeft problemen om de bal te vangen. Otter met een sublieme pass. Petrunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrunya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Michelin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obšitoš rent richting de bal. Obšitoš passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wieniawa de bal. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Puchalski is nu in balbezit. Puchalski speelt de bal door. Lukkarinen rent richting de bal. Lukkarinen geeft een lange en hoge pass. Wieniawa krijgt zijn hoofd ertegen. Flocea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Martirosyan geeft een hoge lob. Inworp. Lunardello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obšitoš controleert de bal met de borst. Obšitoš geeft een lange en hoge pass. Flocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Otter probeert naar een medespeler te passen. Stawowy is nu in balbezit. Stawowy passt de bal zonder na te denken. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Viking Orły 4:0

42e minuut.
Michelin speelt de bal door. Lunardello is nu in balbezit. Lunardello speelt de bal door. Puchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchalski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dicu kopt de bal weg. Sants heeft problemen om de bal te vangen. Jeliński geeft de bal voor. Petrunya rent richting de bal. Petrunya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Viking Orły 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 57%, Viking Orły 43%.
KS Naprzod Lipiny - Viking Orły 5:0

59e minuut.
Ferris probeert naar een medespeler te passen. Stawowy rent richting de bal. Stawowy passt de bal zonder na te denken. Daar is Sants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sants haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bağcı rent richting de bal. Bağcı geeft de bal voor. Stawowy met een sublieme pass. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ferris rent richting de bal. Ferris speelt de bal door. Stawowy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sants schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lunardello heeft problemen om de bal te vangen. Ferris rent richting de bal. Ferris passt de bal zonder na te denken. Sants rent richting de bal. Sants schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Obšitoš rent richting de bal. Lunardello bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardello speelt de bal door. Klungelig pakt Wieniawa de bal. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Flocea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukkarinen geeft een lange en hoge pass. Marecki rent richting de bal. Wieniawa onderschept slim de pass. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Flocea bokst de bal weg.

82e minuut.
Harabagiu heeft problemen om de bal te vangen. Stawowy verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy passt de bal zonder na te denken. Dicu is nu in balbezit. Dicu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dicu rent richting de bal. Dicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naprzod Lipiny - Viking Orły 6:0

88e minuut.
Toderaşca met de inworp. Otter is nu in balbezit. Sz. Kovács verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Michelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naprzod Lipiny 50%, Viking Orły 50%.
KS Naprzod Lipiny - Viking Orły 6:0