Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viking Orły KS Naprzod Lipiny
4-3-1-2 Tactiek stan5a
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
40.9 gemiddelde waardering 49.2
good Schieten excellent
average Passen good
poor Verdedigen solid


7e minuut.
Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrunya onderschept slim de pass. Petrunya passt de bal in één keer door. Dicu rent richting de bal. Dicu haalt uit met een fantastische trap. Bordes bokst de bal weg.

13e minuut.
Ferris probeert naar een medespeler te passen. Otter is nu in balbezit. Otter speelt de bal door. Petrunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrunya haalt uit met een fantastische trap. Bordes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Otter is nu in balbezit. Otter geeft de bal voor. Stawowy kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Stawowy is nu in balbezit. Stawowy passt de bal zonder na te denken. Sants is nu in balbezit. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu haalt uit met een fantastische trap. Bordes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Orły 57%, KS Naprzod Lipiny 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viking Orły - KS Naprzod Lipiny 0:0

68e minuut.
Sz. Kovács kopt de bal weg. Lukkarinen controleert de bal met de borst. Lukkarinen met een sublieme pass. Puchalski heeft problemen om de bal te vangen. Puchalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking Orły - KS Naprzod Lipiny 1:0

72e minuut.
Martirosyan met een sublieme pass. Jeliński rent richting de bal. Jeliński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sants de bal. Sants draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Sants de bal. Jeliński rent richting de bal. Jeliński passt de bal zonder na te denken. Dicu is nu in balbezit. Dicu draait met de bal, schiet en ... Bordes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking Orły 50%, KS Naprzod Lipiny 50%.
Viking Orły - KS Naprzod Lipiny 1:0