Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PULP FICTION W Pogoni Za Chlebem 2004
as Tactiek Rymcymcym
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 45.8
very good Schieten excellent
adequate Passen adequate
very good Verdedigen weak


3e minuut.
Raimo rent richting de bal. Raimo passt de bal zonder na te denken. Rudas rent richting de bal. Rudas haalt uit met een fantastische trap. Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:0

5e minuut.
Raimo met een sublieme pass. Rudas heeft problemen om de bal te vangen. Grgurić met een sublieme pass. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tango geeft de bal voor. Sarov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasprowicz de bal. Rudas rent richting de bal. Rudas schiet op doel. Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Givens geeft een hoge lob. Raimo kopt de bal weg. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas haalt uit met een fantastische trap. Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - W Pogoni Za Chlebem 2004 2:0

13e minuut.
Grgurić kan de bal niet met de borst controleren. Nicolau geeft een hoge lob. Tango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dănciulescu trapt de bal weg van het doel. Givens is nu in balbezit. Givens met een sublieme pass. Rudas is nu in balbezit. Rudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Szmatan met een harde bal richting middenveld. Givens is nu in balbezit. Givens met een sublieme pass. Rudas is nu in balbezit. Rudas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Raimo kopt de bal weg. Sarov probeert naar een medespeler te passen. Aelbrechts probeert de bal aan de voet te houden. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meza met een harde bal richting middenveld. Raimo kopt de bal weg. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szmatan geeft een lange en hoge pass. Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak rent richting de bal. Laszczak schiet op doel. Miauczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - W Pogoni Za Chlebem 2004 2:1

32e minuut.
Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mazonakis passt de bal in één keer door. Rudas is nu in balbezit. Rudas haalt uit met een fantastische trap. Meza bokst de bal weg.

37e minuut.
Tango rent richting de bal. Tango passt de bal met de wreef. Raimo rent richting de bal. Rudas rent richting de bal. Rudas schiet op doel. Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz onderschept slim de pass. Kasprowicz geeft een hoge lob. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon schiet op doel. Miauczyński bokst de bal weg.

42e minuut.
Grgurić met een sublieme pass. Tango rent richting de bal. Tango met een sublieme pass. Rudas rent richting de bal. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PULP FICTION 27%, W Pogoni Za Chlebem 2004 73%.
PULP FICTION - W Pogoni Za Chlebem 2004 2:1

47e minuut.
Aelbrechts speelt de bal door. Solomon rent richting de bal. Solomon passt de bal in één keer door. Sulea is nu in balbezit. Sulea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sarov passt de bal zonder na te denken. Daar is Szmatan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudas rent richting de bal. Rudas draait met de bal, schiet en ... Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - W Pogoni Za Chlebem 2004 3:1

62e minuut.
Tango verovert de bal door een tackle van achteren. Tango geeft de bal voor. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimo schiet op doel. Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - W Pogoni Za Chlebem 2004 4:1

70e minuut.
Doeltrap. Maretto komt het veld opgelopen. Łatczewski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kasprowicz de bal onder controle te krijgen. Tango is nu in balbezit. Tango geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nyilas is nu in balbezit. Sulea onderschept slim de pass. Sulea speelt de bal door. Laszczak is nu in balbezit. Laszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Leszek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Łuczak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tango met de inworp. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Maretto passt de bal in één keer door. Łuczak geeft een hoge lob. Laszczak rent richting de bal. Solomon rent richting de bal. Solomon draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Grgurić heeft problemen om de bal te vangen. Grgurić passt de bal in één keer door. Rudas rent richting de bal. Rudas haalt uit met een fantastische trap. Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PULP FICTION - W Pogoni Za Chlebem 2004 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PULP FICTION 27%, W Pogoni Za Chlebem 2004 73%.
PULP FICTION - W Pogoni Za Chlebem 2004 5:1