Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
W Pogoni Za Chlebem 2004 PULP FICTION
Rymcymcym Tactiek as
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 48.5
uitmuntend Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Morel passt de bal zonder na te denken. Carrera is nu in balbezit. Givens begaat een overtreding. Carrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morel wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Miúra passt de bal met de wreef. Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - PULP FICTION 1:0

19e minuut.
Eminov is nu in balbezit. Eminov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Eminov de bal onder controle te krijgen. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Carrera met een sublieme pass. Borko is nu in balbezit. Carrera is nu in balbezit. Gromek is nu in balbezit. Gromek draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kostadinov met een sublieme pass. Daar is Raimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostadinov. Kostadinov krijgt een gele kaart. Raimo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarov komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Carrera kopt de bal weg. Borko is nu in balbezit. Eminov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carrera neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Carrera de bal onder controle te krijgen. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Givens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromek rent richting de bal. Gromek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Borko passt de bal zonder na te denken. Morel rent richting de bal. Morel passt de bal zonder na te denken. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Miúra passt de bal zonder na te denken. Borko is nu in balbezit. Leszek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leszek krijgt een gele kaart. Borko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrera maakt een snoekduik en kopt de bal. Miauczyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W Pogoni Za Chlebem 2004 40%, PULP FICTION 60%.
W Pogoni Za Chlebem 2004 - PULP FICTION 1:0

47e minuut.
Eminov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morel met de inworp. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miauczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eminov krijgt een gele kaart. Carrera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carrera kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - PULP FICTION 2:0

49e minuut.
Nyilas verovert de bal door een tackle van achteren. Nyilas met een sublieme pass. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel geeft een hoge lob. Borko maakt een snoekduik en kopt de bal. Miauczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Gromek rent richting de bal. Nyilas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gromek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gromek kopt de bal weg. Carrera is nu in balbezit. Carrera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Gromek is nu in balbezit. Eminov onderschept slim de pass. Eminov probeert naar een medespeler te passen. Mateescu geeft de bal voor. Carrera maakt een snoekduik en kopt de bal. Miauczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Grgurić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Givens heeft problemen om de bal te vangen. Miúra probeert naar een medespeler te passen. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel. Miauczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Borko is nu in balbezit. Grgurić verovert de bal door een tackle van achteren. Miúra verovert de bal door een tackle van achteren. Miúra geeft de bal voor. Carrera springt en kopt de bal. Miauczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Gromek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laszczak komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Miúra met een snelle inworp. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu passt de bal in één keer door. Borko is nu in balbezit. Borko haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński bokst de bal weg.

72e minuut.
Łatczewski is nu in balbezit. Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu geeft een lange en hoge pass. Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Carrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - PULP FICTION 3:0

73e minuut.
Nyilas controleert de bal met de borst. Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak probeert naar een medespeler te passen. Borko is nu in balbezit. Borko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dănciulescu trapt de bal weg. Leszek rent richting de bal. Leszek passt de bal met de wreef. Rudas rent richting de bal. Rudas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Givens heeft problemen om de bal te vangen. Mateescu onderschept slim de pass. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Laszczak is nu in balbezit. Laszczak haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Eminov geeft een hoge lob. Miúra kopt de bal weg. Łatczewski is nu in balbezit. Borko verovert de bal door een tackle van achteren. Borko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dănciulescu met een harde bal richting middenveld. Sarov speelt de bal door. Grgurić heeft problemen om de bal te vangen. Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
W Pogoni Za Chlebem 2004 - PULP FICTION 4:0

81e minuut.
Raimo speelt de bal door. Rudas is nu in balbezit. Miúra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miúra krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Morel de bal. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel verovert de bal door een tackle van achteren. Morel geeft de bal voor. Carrera krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W Pogoni Za Chlebem 2004 39%, PULP FICTION 61%.
W Pogoni Za Chlebem 2004 - PULP FICTION 4:0