Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juwenia wilcze KS Naprzod Lipiny
grzesiu Tactiek stan5a
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 45.2
very good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Iordãnescu met een sublieme pass. Carcangiu speelt de bal door. Cuevas heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tajani rent richting de bal. Tajani geeft een hoge lob. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Carcangiu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Marecki rent richting de bal. Bondăreţ onderschept slim de pass. Carcangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap. Flocea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - KS Naprzod Lipiny 1:0

24e minuut.
Krzyżok speelt de bal door. Carcangiu is nu in balbezit. Carcangiu passt de bal in één keer door. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Carcangiu met een sublieme pass. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok geeft een lange en hoge pass. Bondăreţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - KS Naprzod Lipiny 2:0

37e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ met een sublieme pass. Carcangiu is nu in balbezit. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap. Flocea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - KS Naprzod Lipiny 3:0

42e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha probeert naar een medespeler te passen. Carcangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcangiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 36%, KS Naprzod Lipiny 64%.
Juwenia wilcze - KS Naprzod Lipiny 3:0

47e minuut.
Butinar met een sublieme pass. Ferris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereszlucha krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Martirosyan geeft de bal voor. Melč rent richting de bal. Melč speelt de bal door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Bondăreţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordãnescu rent richting de bal. Marecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sants is nu in balbezit. Butinar onderschept slim de pass. Butinar passt de bal in één keer door. Carcangiu is nu in balbezit. Carcangiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sants bereikt de bal nog maar net als eerste. Butinar verovert de bal door een tackle van achteren. Butinar speelt de bal door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Toderaşca controleert de bal met de borst. Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha met een sublieme pass. Klungelig pakt Carcangiu de bal. Carcangiu draait met de bal, schiet en ... Flocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 38%, KS Naprzod Lipiny 62%.
Juwenia wilcze - KS Naprzod Lipiny 3:0