Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GROM Szwederko Viking Orły
arti Tactiek 4-3-1-2
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 42.5
solide Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Małysz rent richting de bal. Małysz passt de bal met de wreef. Cantos speelt de bal door. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Jeliński trapt de bal weg van het doel. Forshaw kopt de bal weg. Sz. Kovács heeft problemen om de bal te vangen. Zvaný rent richting de bal. Zvaný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - Viking Orły 1:0

3e minuut.
Wieniawa met een sublieme pass. Daar is Puchalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarasiewicz onderschept slim de pass. Tarasiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Jeliński trapt de bal weg. Cantos kopt de bal weg. Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - Viking Orły 2:0

8e minuut.
Puchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchalski passt de bal in één keer door. Simina rent richting de bal. Wieniawa onderschept slim de pass. Wieniawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Potracki verovert de bal door een tackle van achteren. Potracki geeft een lange en hoge pass. Jeliński kopt de bal weg. Zvaný is nu in balbezit. Zvaný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Małysz passt de bal in één keer door. Obšitoš is nu in balbezit. Obšitoš passt de bal met de wreef. Puchalski is nu in balbezit. Puchalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Jeliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu speelt de bal door. Małysz is nu in balbezit. Małysz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Małysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysz passt de bal met de wreef. Harabagiu rent richting de bal. Tarasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarasiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cihan met een harde bal richting middenveld. Cantos kan de bal niet met de borst controleren. Cantos met een sublieme pass. Zvaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - Viking Orły 3:0

26e minuut.
Forshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Forshaw passt de bal met de wreef. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Obšitoš rent richting de bal. Obšitoš geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Puchalski met een sublieme pass. Lukkarinen geeft een lange en hoge pass. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa schiet op doel. Rygorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Cantos controleert de bal met de borst. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Małysz zijn tegenspeler op de grond. Małysz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Lunardello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simina. Lunardello raakt geblesseerd tijdens het duel. Lunardello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puchalski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - Viking Orły 3:1

36e minuut.
Jeliński is nu in balbezit. Jeliński met een sublieme pass. Tarasiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zvaný rent richting de bal. Zvaný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zvaný met een sublieme pass. Simina met een sublieme pass. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - Viking Orły 3:2

40e minuut.
Fafrák heeft problemen om de bal te vangen. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa schiet op doel. Potracki probeert de bal aan de voet te houden. Rygorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Forshaw de bal. Lunardello is nu in balbezit. Forshaw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lunardello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lunardello neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cantos speelt de bal door. Forshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Forshaw geeft een lange en hoge pass. Zvaný rent richting de bal. Zvaný haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Sz. Kovács geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małysz met de inworp. Zvaný is nu in balbezit. Zvaný geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM Szwederko 55%, Viking Orły 45%.
FC GROM Szwederko - Viking Orły 3:2

47e minuut.
Zawiślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak geeft een hoge lob. Sz. Kovács probeert de bal aan de voet te houden. Zvaný bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvaný schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Puchalski kopt de bal weg. Lukkarinen heeft problemen om de bal te vangen. Lukkarinen met een sublieme pass. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lunardello rent richting de bal. Lunardello geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Potracki de bal onder controle te krijgen. Puchalski rent richting de bal. Puchalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rygorowicz met een harde bal richting middenveld. Obšitoš kopt de bal weg. Daar is Michelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelin passt de bal zonder na te denken. Obšitoš geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GROM Szwederko - Viking Orły 3:3

59e minuut.
Forshaw is nu in balbezit. Forshaw met een sublieme pass. Hubisz is nu in balbezit. Hubisz draait met de bal, schiet en ... Zvaný springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - Viking Orły 4:3

67e minuut.
Forshaw speelt de bal door. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina maakt een afschuwelijke overtreding. Simina krijgt een gele kaart. Wieniawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Lunardello komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fafrák is nu in balbezit. Fafrák geeft de bal voor. Wieniawa probeert de bal aan de voet te houden. Obšitoš geeft een lange en hoge pass. Puchalski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Lunardello bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardello met een sublieme pass. Fafrák is nu in balbezit. Wieniawa verovert de bal door een tackle van achteren. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Jeliński kopt de bal weg. Zvaný probeert de bal met de borst te controleren. Zvaný geeft de bal voor. Hubisz heeft problemen om de bal te vangen. Hubisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GROM Szwederko - Viking Orły 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GROM Szwederko 48%, Viking Orły 52%.
FC GROM Szwederko - Viking Orły 5:3