Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tępe Białasy Wyspy Owcze
433 Tactiek utwórz
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 45.2
good Schieten excellent
adequate Passen adequate
good Verdedigen very good


7e minuut.
Cartes is nu in balbezit. Pyzioł verovert de bal door een tackle van achteren. Pyzioł passt de bal met de wreef. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz schiet op doel. Sibik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Tulkis speelt de bal door. Rosiek speelt de bal door. Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł heeft problemen om de bal te vangen. Pyzioł draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ferdinand onderschept slim de pass. Kruszewski onderschept slim de pass. Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł schiet op doel. Sibik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Charkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Charkiewicz passt de bal zonder na te denken. Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł haalt uit met een fantastische trap. Sibik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Wyspy Owcze 0:1

24e minuut.
Truszczyński geeft de bal voor. Cartes heeft problemen om de bal te vangen. Pyzioł rent richting de bal. Pyzioł draait met de bal, schiet en ... Rzeczkowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ćwiacz is nu in balbezit. Ćwiacz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rosiek de bal. Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rosiek met de inworp. Kruszewski speelt de bal door. Richter met een sublieme pass. Pyzioł rent richting de bal. Pyzioł schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Richter met een sublieme pass. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz passt de bal met de wreef. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł probeert naar een medespeler te passen. Cartes rent richting de bal. Charkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Charkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Wyspy Owcze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tępe Białasy 64%, Wyspy Owcze 36%.
FC Tępe Białasy - Wyspy Owcze 0:2

52e minuut.
Odrwąż rent richting de bal. Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Richter rent richting de bal. Richter met een sublieme pass. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz schiet op doel. Sibik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Wyspy Owcze 0:3

59e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter met een sublieme pass. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ... Sibik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Wyspy Owcze 0:4

63e minuut.
Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski geeft de bal voor. Rosiek probeert naar een medespeler te passen. Pyzioł heeft problemen om de bal te vangen. Pyzioł draait met de bal, schiet en ... Sibik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ferdinand rent richting de bal. Kruszewski onderschept slim de pass. Kruszewski met een sublieme pass. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tępe Białasy - Wyspy Owcze 0:5

69e minuut.
Rosiek speelt de bal door. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł speelt de bal door. Kruszewski rent richting de bal. Kruszewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tulkis verovert de bal door een tackle van achteren. Tulkis met een sublieme pass. Cartes speelt de bal door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ferdinand probeert naar een medespeler te passen. Daar is Odrwąż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odrwąż geeft een hoge lob. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Dobski rent richting de bal. Rosiek onderschept slim de pass. Rosiek met een sublieme pass. Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Banaszek geeft de bal voor. Inworp. Calado met de inworp. Kundačina rent richting de bal. Kundačina geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tępe Białasy 57%, Wyspy Owcze 43%.
FC Tępe Białasy - Wyspy Owcze 0:5