Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyspy Owcze PULP FICTION
utwórz Tactiek as
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten solide
matig Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov passt de bal met de wreef. Raimo rent richting de bal. Raimo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rosiek is nu in balbezit. Maretto verovert de bal door een tackle van achteren. Maretto geeft de bal voor. Rudas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - PULP FICTION 0:1

31e minuut.
Yiu Lun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rudas rent richting de bal. Yiu Lun verovert de bal door een tackle van achteren. Raimo verovert de bal door een tackle van achteren. Raimo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nyilas geeft een lange en hoge pass. Yiu Lun heeft problemen om de bal te vangen. Banaszek is nu in balbezit. Rudas onderschept slim de pass. Rudas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - PULP FICTION 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyspy Owcze 55%, PULP FICTION 45%.
Wyspy Owcze - PULP FICTION 0:2

54e minuut.
Mazonakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mazonakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Rosiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raimo is nu in balbezit. Raimo draait met de bal, schiet en ... Białgoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Daar is Truszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truszczyński speelt de bal door. Rosiek probeert de bal met de borst te controleren. Raimo rent richting de bal. Raimo draait met de bal, schiet en ... Białgoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grgurić komt het veld opgelopen. Łatczewski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tulkis geeft de bal voor. Pyzioł kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Odrwąż de bal onder controle te krijgen. Rudas is nu in balbezit. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspy Owcze - PULP FICTION 0:3

70e minuut.
Grgurić met een sublieme pass. Raimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosiek krijgt een gele kaart. Raimo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

73e minuut.
Grgurić passt de bal in één keer door. Rudas rent richting de bal. Banaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas verovert de bal door een tackle van achteren. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nyilas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pyzioł rent richting de bal. Pyzioł passt de bal zonder na te denken. Charkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Łatczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Rosiek passt de bal met de wreef. Kruszewski rent richting de bal. Kruszewski passt de bal in één keer door. Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł haalt uit met een fantastische trap. Łatczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyspy Owcze 66%, PULP FICTION 34%.
Wyspy Owcze - PULP FICTION 0:3